Laswerkzaamheden en snijwerk

Laswerkzaamheden en snijwerk

Naast het produceren van machines zetten wij deze ook in elkaar. Om ook op dit gebied maatwerk te kunnen leveren hebben wij onze vele technieken eigen gemaakt. Onze mensen beheersen las technieken als Mig, Mag, Tig, autogeen en elektrisch lassen.

Ook het lassen van aluminium, RVS en staal is geen enkel probleem. Is er een certificaat gewenst, dan laten wij extern onze lassen voor u keuren. Door onze kennis en expertise over al deze technieken zijn wij in staat veel verschillende soorten machines in elkaar te zetten.

Lastechieken

Onze technieken combineren passen wij toe op vele verschillende materialen. Zo zijn wij bekend met onder andere aluminium, staal en RVS. Bij het construeren van deze materialen zijn las-, zet- en snijwerk veel voorkomende technieken die Mantrec dan ook in eigen huis kan vervaardigen.

Ons team van werknemers vol vakmanschap en ervaring staat voor u klaar. Voor bijna elk type machine hebben wij een oplossing voor u. Veel hebben wij al gezien en meegemaakt, maar ook voor nieuwe projecten staat wij natuurlijk open.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen en hoe wij hier iets in kunnen betekenen voor u.

WAAR WIJ VOOR STAAN

MANTREC is een afkorting van onze werkzaamheden, kortom onze basis.

MANUFACTURING

Ons vakbekwame team, dat barst van de ervaring, staat voor uw klaar als het draait om metaalbewerking. Echter blijft het hier dankzij ons multidisciplinaire karakter niet bij. Klik hier om erachter te komen waarvoor u nog meer bij ons terecht kunt!

TRADING

De handel van onze producten wordt door ons zelf verzorgd. Ook hier kunt u dus achterover in uw stoel blijven zitten en ons het werk laten doen.

ENGINEERING

De support engineering is een service die wij u ook kunnen bieden. Waar nodig denken wij intensief met u mee over uw persoonlijke ontwerp.