Laswerkzaamheden

Naast het produceren van machines zetten wij deze ook in elkaar. Om ook op dit gebied maatwerk te kunnen leveren hebben wij onze vele technieken eigen gemaakt. Onze mensen beheersen las technieken als Mig, Mag, Tig, autogeen en elektrisch lassen. Ook het lassen van aluminium, RVS en staal is geen enkel probleem. Is er een certificaat gewenst, dan laten wij extern onze lassen voor u keuren. Door onze kennis en expertise over al deze technieken zijn wij in staat veel verschillende soorten machines in elkaar te zetten.

Lastechieken

Onze technieken combineren passen wij toe op vele verschillende materialen. Zo zijn wij bekend met onder andere aluminium, staal en RVS. Bij het construeren van deze materialen zijn las-, zet- en snijwerk veel voorkomende technieken die Mantrec dan ook in eigen huis kan vervaardigen. Ons team van werknemers vol vakmanschap en ervaring staat voor u klaar. Voor bijna elk type machine hebben wij een oplossing voor u. Veel hebben wij al gezien en meegemaakt, maar ook voor nieuwe projecten staat wij natuurlijk open. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen en hoe wij hier iets in kunnen betekenen voor u.

Lasbedrijf Zaandam

Onze servicegebieden

Heeft u vakmannen nodig die lassen op uw locatie? Wij beschikken over een compleet uitgeruste vrachtwagen, zodat we op uw locatie de laswerkzaamheden uitvoeren. Met professionele apparatuur en de juiste vakspecialisten ondersteunen we bedrijven door heel Nederland, van staalbedrijven tot grote bouwbedrijven. Zoekt u een lasspecialist voor uw project? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Wat wij kunnen bieden

Ervaren team 

Ons vakbekwame team, dat barst van ervaring, staat voor u klaar.

 

Goede support

Wij bieden zeer goede support en service en denken met u mee. 

 

Snelle service

Wij zijn snel in service en het bieden van de juiste oplossingen. 

nette prijzen

Bij ons betaalt u nette prijzen en wij communiceren altijd transparant.

Mantrec in het kort

Bij MANTREC zijn de mogelijkheden oneindig. Uw wensen worden nauw samen met u geïnventariseerd, waarna een maatwerk plan wordt gemaakt voor uw project. Uiteindelijk zorgen wij dat het geheel, van ontwerp tot aan de laatste details, naar wens wordt gerealiseerd. 

Ons gespecialiseerde en multidisciplinaire team staat paraat. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. We beschikken over een ruime variatie aan machinerie, waardoor we in te zetten zijn voor al uw metaalbewerking. Maar hier blijft het niet bij, MANTREC is veel meer dan dat. Door de internationale ontwikkelingen op de voet te volgen zijn wij tot de meest innovatieve dingen in staat.

Ons doel is als toegewijde partner het verlengstuk te zijn van uw organisatie voor nu, maar zeker ook voor later!

Mantrec

Ambitieuze opdrachtgevers