Lasbedrijf Breda

Heeft u een ervaren lasbedrijf nodig in Breda? Mantrec is de ideale partner die uw lasproject tot een succes brengt. Van ingewikkelde totaaloplossingen tot het lassen van skidbouw, onze specialisten pakken uw klus met beide handen aan. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we de ideale samenwerking om uw laswerk op te pakken. Onze bekwame lassers beheersen lastechnieken als Mig, Mag, Tig, autogeen en elektrisch lassen. Daarnaast zijn we thuis in het lassen van alle soorten materialen, van aluminium tot staal. Voor zowel de opbouw van nieuwe constructies als het bijwerken van bestaande constructiewerken bent u bij Mantrec aan het juiste adres. Ook voor het onderhoud van technische installaties kunt u bij ons terecht. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De lasspecialist in de omgeving Breda

Wij zetten professionele machines en getrainde lassers in om uw project te laten slagen. Naast onze expertise in laswerk voor staal, aluminium en RVS, schakelt u ons in om een nieuw ontwerp te bedenken. Wij zetten uw idee om in een kwalitatief eindproduct die aan al uw eisen voldoet. Of het nu om één product of meerdere aantallen gaat, de lasspecialisten van Mantrec gaan met veel passie aan de slag. Heeft u een lasbedrijf op locatie in Breda nodig? Wij beschikken over een compleet uitgeruste vrachtwagen, zodat we de laswerkzaamheden bij u kunnen uitvoeren. Met de juiste apparatuur en mankracht ondersteunen we bedrijven door heel Nederland, van staalbedrijven tot grote bouwbedrijven.

Wat wij kunnen bieden

Ervaren team 

Ons vakbekwame team, dat barst van ervaring, staat voor u klaar.

 

Goede support

Wij bieden zeer goede support en service en denken met u mee. 

 

Snelle service

Wij zijn snel in service en het bieden van de juiste oplossingen. 

 

nette prijzen

Bij ons betaalt u nette prijzen en wij communiceren altijd transparant.

 

Flexibel lasbedrijf voor de zakelijke markt

Bij Mantrec zijn de mogelijkheden oneindig. Uw wensen worden in goed overleg met u geïnventariseerd, waarna een maatwerkplan wordt gemaakt voor uw lasproject in Breda. Uiteindelijk zorgen wij dat de gehele opdracht, van ontwerp tot aan de details, naar wens wordt gerealiseerd. Zowel grote als kleine lasprojecten liggen binnen ons bereik. We beschikken over een ruime variatie aan moderne machinerie, waardoor we in te zetten zijn voor al uw wensen.

Mantrec is een flexibel lasbedrijf dat uw project in Breda in goede banen leid. Onze vakmensen zijn VCA gecertificeerd, zodat we de veiligheid van het laswerk waarborgen. Wij hebben alles in huis om de klus te klaren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ons doel is als toegewijde partner het verlengstuk te zijn van uw organisatie voor nu, maar zeker ook voor later!