CNC verspaning

Mantrec biedt u oneindige oplossingen, zo leveren wij u ook CNC verspaning voor elk materiaal. Uniek maatwerk is wat u bij ons aantreft. Onze CNC verspaning voeren wij dan ook voornamelijk uit voor kleinserie maatwerk. Wij luisteren naar uw wensen en gaan hier vervolgens mee aan de slag. Duidelijke communicatie, daar maken wij graag de tijd voor. Alleen zo kunnen wij ons maatwerk leveren naar uw wens.

CNC draaibank
CNC draaiwerk

CNC verspaning voor maatwerk

Het werken met CNC draai– en freesmachines vergt de juiste expertise en vakmanschap. Hier hoeft u zich bij Mantrec geen zorgen over te maken. Bij Mantrec beschikken wij over jarenlange ervaring met beide technieken in combinatie met de juiste diploma’s en certificaten. Wij focussen ons vooral op het CNC draaien en CNC frezen, dit is dan ook ons specialisme. Onze jarenlange ervaring heeft ons inmiddels veel geleerd over beide technieken. Alle voor- en nadelen zijn bij ons bekend. Zo weten wij in elke situatie welke techniek de meest geschikte is. Dit geldt ook voor de desbetreffende materiaalkeuzes. Na een goed gesprek waarin uw wensen naar voren komen, adviseren wij u welke techniek de juiste is. Samen met u gaan wij voor de optimale oplossing.

CNC verspaning maatwerk
CNC draaien aluminium

Bent u overtuigd van het vakmanschap van MANTREC Fijnmetaal? En bent u opzoek naar een totaaloplossing voor maatwerk CNC verspaning? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek of een vrijblijvende offerte.

Wat wij kunnen bieden

Ervaren team 

Ons vakbekwame team, dat barst van ervaring, staat voor u klaar. 

Goede support

Wij bieden zeer goede support en service en denken met u mee. 

Snelle service

Wij zijn snel in service en het bieden van de juiste oplossingen.

nette prijzen

Bij ons betaalt u nette prijzen en wij communiceren altijd transparant.

 

CNC verspaning uitbesteden

Bij Mantrec zijn de mogelijkheden oneindig. Uw wensen worden nauw samen met u geïnventariseerd, waarna een maatwerk plan wordt gemaakt voor uw project. Uiteindelijk zorgen wij dat het geheel, van ontwerp tot aan de laatste details, naar wens wordt gerealiseerd. 

Ons gespecialiseerde en multidisciplinaire team staat paraat. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. We beschikken over een ruime variatie aan machinerie, waardoor we in te zetten zijn voor al uw CNC verspaning. Maar hier blijft het niet bij, Mantrec is veel meer dan dat. Door de internationale ontwikkelingen op de voet te volgen zijn wij tot de meest innovatieve dingen in staat.

Ons doel is als toegewijde partner het verlengstuk te zijn van uw organisatie voor nu, maar zeker ook voor later!

Mantrec

Ambitieuze opdrachtgevers