Productie

Met MANTREC als partner kunt u als opdrachtgever er op rekenen dat u in ruime mate ontzorgd wordt. Door het multidisciplinaire karakter van onze onderneming zijn wij niet enkel een bedrijf voor metaalbewerking. U kunt bij ons terecht voor: ondersteunende engineering en tekenwerk, inkoop, fabricage, assemblage en machineonderdelen.
Productiehal Mantrec
Productie Mantrec

Doordat wij de beschikking hebben over ruime productiefaciliteiten met alle benodigde machinerie en een deskundig gedreven team kunnen ook grote(re) projecten uitgevoerd worden. Het op de voet volgen van internationale ontwikkelingen op diverse gebieden en markten in combinatie met de inspanningen van ervaringsdeskundige gekwalificeerde mensen binnen onze onderneming, maakt MANTREC een betrouwbare geschikte partij voor toonaangevende spelers op de wereldmarkt. U kunt als opdrachtgever uw projecten deels of helemaal onder brengen bij MANTREC.

Wat wij kunnen bieden

Ervaren team 

Ons vakbekwame team, dat barst van ervaring, staat voor u klaar.

 

Goede support

Wij bieden zeer goede support en service en denken met u mee. 

 

Snelle service

Wij zijn snel in service en het bieden van de juiste oplossingen. 

nette prijzen

Bij ons betaalt u nette prijzen en wij communiceren altijd transparant.

Mantrec in het kort

Bij MANTREC zijn de mogelijkheden oneindig. Uw wensen worden nauw samen met u geïnventariseerd, waarna een maatwerk plan wordt gemaakt voor uw project. Uiteindelijk zorgen wij dat het geheel, van ontwerp tot aan de laatste details, naar wens wordt gerealiseerd. 

Ons gespecialiseerde en multidisciplinaire team staat paraat. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. We beschikken over een ruime variatie aan machinerie, waardoor we in te zetten zijn voor al uw metaalbewerking. Maar hier blijft het niet bij, MANTREC is veel meer dan dat. Door de internationale ontwikkelingen op de voet te volgen zijn wij tot de meest innovatieve dingen in staat.

Ons doel is als toegewijde partner het verlengstuk te zijn van uw organisatie voor nu, maar zeker ook voor later!