CNC Freeswerk

CNC freeswerk

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare partij voor CNC Freeswerk? Mantrec is de ervaren specialist die u zoekt. Mantrec heeft zich sinds lange tijd gespecialiseerd in CNC frezen en heeft sindsdien vele mooie projecten gerealiseerd. Naast CNC freeswerk zijn onze specialisten helemaal thuis in CNC draaien. Doordat we beide technieken beheersen, ook wel CNC verspaning genoemd, leveren we kwalitatief maatwerk dat aansluit op uw wensen. 

Mantrec BV beschikt over moderne en zeer kwalitatieve machines met toleranties tot 0,005. Het door u aangeleverde 3D bestand (of schets die we omzetten tot een 3D bestand) programmeren we in Cad Cam Software Edgecam, hiermee kunnen we ook zeer complexe 3D producten eenvoudig programmeren en sturen we onze eigen professionele freesmachines aan. Dit doen we met passie en precisie door onze jarenlange ervaringen en kennis kunnen we u goed van dienst zijn. We zijn sterk in enkelstuks maatwerk en kleinere series (tot 1000 stuk).

CNC freeswerk aluminium
CNC frezen

CNC freeswerk voor maatwerk

We bewerken alle metalen zoals (gereedschap)staal, RVS, titanium, brons, messing of aluminium. Ook kunststoffen zoals bv: hmpe, pom, peek, pvc of nylon kunnen wij bewerken. Mantrec is de totale specialist in CNC freeswerk en maakt het onmogelijke, mogelijk. Dit kunnen wij door onze vakkundige medewerkers, jarenlange ervaring en de passie voor het vak en complexe uitdagingen. Wat u dus ook zoekt, wij kunnen het realiseren. Wij bieden maatwerk en doen dit in nauw overleg met de klant. Naast CNC frezen zijn we gespecialiseerd in CNC draaiwerk. Hierdoor bieden we een kwalitatief totaalproduct aan, wat 100% aansluit op uw wensen. Bent u op zoek naar een ervaren partij voor CNC freeswerk? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek of een vrijblijvende offerte.

Wat wij kunnen bieden

Ervaren team 

Ons vakbekwame team, dat barst van ervaring, staat voor u klaar.

Goede support

Wij bieden zeer goede support en service en denken met u mee. 

 

Snelle service

Wij zijn snel in service en het bieden van de juiste oplossingen.

 

nette prijzen

Bij ons betaalt u nette prijzen en wij communiceren altijd transparant.


CNC freeswerk uitbesteden?

Bij Mantrec zijn de mogelijkheden oneindig. Uw wensen worden nauw samen met u geïnventariseerd, waarna een maatwerkplan wordt gemaakt voor CNC freeswerk. Uiteindelijk zorgen wij dat het geheel, van ontwerp tot aan de laatste details, naar wens wordt gerealiseerd. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. We beschikken over een ruime variatie aan machinerie, waardoor we in te zetten zijn voor al uw CNC freeswerk. Maar hier blijft het niet bij, Mantrec is veel meer dan dat. Door de internationale ontwikkelingen op de voet te volgen zijn wij tot de meest innovatieve dingen in staat.

Ons doel is als toegewijde partner het verlengstuk te zijn van uw organisatie voor nu, maar zeker ook voor later!

Machinebouwbedrijf

Ambitieuze opdrachtgevers