INDUSTRIËLE AANHANGER ONDERHOUD

U kunt bij ons terecht voor het onderhoud van industriële aanhangers, zodat uw industriële aanhangers ook in de toekomst voldoen aan alle eisen. Wij bouwen aanhangers in de meest grote verscheidenheid met een draagvermogen van 500 kg tot meer dan 500 ton. Onze op maat gemaakte transportoplossingen zijn altijd perfect afgestemd op de te transporteren lasten en uw bedrijfsspecifieke omstandigheden. Bij ons kunt u uw eigen industriële aanhanger op maat samenstellen.

Onze klanten zijn te vinden in de gehele industrie. Scheepswerven, raffinaderijen, betonfabrieken, staalproducenten, constructiebedrijven. Zij waarderen onze producten om de robuustheid, de lange levensduur en gebruiksvriendelijkheid. Wij passen uitsluitend hoogwaardige componenten toe en de ontwikkeling en productie van onze wagens wordt uitgevoerd volgens de actuele geldende normen en veiligheidsvoorschriften.

Wat wij kunnen bieden

Ervaren team 

Ons vakbekwame team, dat barst van ervaring, staat voor u klaar.

 

Goede support

Wij bieden zeer goede support en service en denken met u mee. 

 

Snelle service

Wij zijn snel in service en het bieden van de juiste oplossingen. 

nette prijzen

Bij ons betaalt u nette prijzen en wij communiceren altijd transparant.

Mantrec in het kort

Bij MANTREC zijn de mogelijkheden oneindig. Uw wensen worden nauw samen met u geïnventariseerd, waarna een maatwerk plan wordt gemaakt voor uw project. Uiteindelijk zorgen wij dat het geheel, van ontwerp tot aan de laatste details, naar wens wordt gerealiseerd. 

Ons gespecialiseerde en multidisciplinaire team staat paraat. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. We beschikken over een ruime variatie aan machinerie, waardoor we in te zetten zijn voor al uw metaalbewerking. Maar hier blijft het niet bij, MANTREC is veel meer dan dat. Door de internationale ontwikkelingen op de voet te volgen zijn wij tot de meest innovatieve dingen in staat.

Ons doel is als toegewijde partner het verlengstuk te zijn van uw organisatie voor nu, maar zeker ook voor later!