Industriële aanhangers

industriele-aanhangers-3

INDUSTRIËLE AANHANGER KEURING & ONDERHOUD

U kunt bij ons ook terecht voor de keuring en het onderhoud van industriële aanhangers. Wij van MANTREC zijn partner van IndustriëleAanhangers.nl waarover u hieronder meer te weten kunt komen. Mede door dit partnerschap hebben wij de bevoegdheid om uw aanhangers te voorzien van het VA-keurmerk. Daarnaast verzorgen wij het onderhoud van deze aanhangers, zodat uw industriële aanhangers ook in de toekomst zullen blijven voldoen aan de eisen van het VA-keurmerk. Komen wij aan bij uw aanhanger om deze te keuren, maar voldoet hij niet aan de eisen? Ook dan helpen wij u verder. Onze vakmannen passen uw aanhanger zo aan dat deze weer voldoet aan alle eisen.

De industriële aanhanger specialist van Nederland

IndustrieleAanhangers.nl is uw partner voor professioneel en efficiënte horizontaal intern transport. Wij bouwen aanhangers in de meest grote verscheidenheid met een draagvermogen van 500 kg tot meer dan 500 ton. Onze op maat gemaakte transportoplossingen zijn altijd perfect afgestemd op de te transporteren lasten en uw bedrijfsspecifieke omstandigheden. Bij ons kunt u dan ook uw eigen industriële aanhanger geheel op maat samenstellen.

Onze klanten

Onze klanten zijn te vinden in de gehele industrie. Scheepswerven, raffinaderijen, betonfabrieken, staalproducenten, constructiebedrijven. Zij waarderen onze producten om de robuustheid, de lange levensduur en gebruiksvriendelijkheid. Wij passen uitsluitend hoogwaardige componenten toe en de ontwikkeling en productie van onze wagens wordt uitgevoerd volgens de actuele geldende normen en veiligheidsvoorschriften.

Wij zijn uw partner voor:

  • Industriële aanhangers
  • Zwaarlastwagens
  • Roltrailers en rolpalletten
  • Containerchassis
  • Zwanenhalssystemen
  • Cassette transportwagens
  • Raillorries
  • Zelfrijdende platformwagens
  • Logistics trains
  • AGV-transportsystemen

WAAR WIJ VOOR STAAN

MANTREC is een afkorting van onze werkzaamheden, kortom onze basis.

MANUFACTURING

Ons vakbekwame team, dat barst van de ervaring, staat voor uw klaar als het draait om metaalbewerking. Echter blijft het hier dankzij ons multidisciplinaire karakter niet bij. Klik hier om erachter te komen waarvoor u nog meer bij ons terecht kunt!

TRADING

In onze webshop ziet u een grote verscheidenheid aan producten voor uw machine. Allerlei machineonderdelen zijn bij ons te vinden. Van lagers tot machinevoeten en van expansietanks tot druktansmitters.

ENGINEERING

De support engineering is een service die wij u ook kunnen bieden. Waar nodig denken wij intensief met u mee over uw persoonlijke ontwerp.

CONSTRUCTION

Wij bouwen vol passie aan uw metalen constructies, zodat uw wensen werkelijkheid worden. Klik hier om meer te weten te komen over onze mogelijkheden.