OVER ONS

Mantrec Infinitive Possibilities

Bij MANTREC Infinite Possibilities zijn, zoals de naam al doet vermoeden, de mogelijkheden oneindig. Wij verrichten een scala aan werkzaamheden om u zo volledig te ontzorgen. Onder de naam Infinite Possibilities voeren we werkzaamheden als machinebouw, laswerkzaamheden, skidbouw, snijwerk en machinereparatie uit. Maar daar blijft het niet bij. Wij keuren en onderhouden ook industriële aanhangers. 

Daarnaast staan wij voor u klaar voor het algehele onderhoud van uw volledige machinepark. Heeft u laswerkzaamheden, onderhoud of service die ter plaatse verricht moeten worden? Mantrec beschikt over een compleet uitgeruste vrachtwagen, zodat we op locatie de werkzaamheden uitvoeren. Met de juiste apparatuur en mankracht ondersteunen we bedrijven door heel Nederland.

Ons doel is als toegewijde partner het verlengstuk te zijn van uw organisatie voor nu, maar zeker ook voor later!

Mantrec Fijnmetaal

MANTREC Fijnmetaal, gevestigd in Harskamp, is een zusteronderneming en verlengstuk van Mantrec Infinitve Possibilities. Door deze samenwerking kunnen we u geheel ontzorgen en grotere projecten tot een succes brengen. In deze onderneming richten we ons op CNC verspanen, de bouw van machine/apparaten, reparatiewerk, assemblage van componenten en maatwerk laswerk.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij als gedreven en enthousiaste team uw aanvragen professioneel realiseren. Met moderne machines en de juiste vakmensen is Mantrec Fijnmetaal het aanspreekpunt voor CNC-freeswerk en CNC-draaiwerk. In combinatie met nauwkeurige software kunnen we snel complexere werkstukken programmeren. We bewerken zowel metalen als kunststoffen. 

Wat wij kunnen bieden

Ervaren team 

Ons vakbekwame team, dat barst van ervaring, staat voor u klaar.

 

Goede support

Wij bieden zeer goede support en service en denken met u mee. 

 

Snelle service

Wij zijn snel in service en het bieden van de juiste oplossingen. 

De mogelijkheden zijn oneindig

Bij MANTREC zijn de mogelijkheden oneindig. Als opdrachtgever kunt u het dan ook niet zo gek bedenken of MANTREC speelt het voor u klaar. Uw wensen worden nauw samen met u geïnventariseerd, waarna een maatwerk plan wordt gemaakt voor uw project. Uiteindelijk zorgen wij dat het geheel, van ontwerp tot aan de laatste details, naar wens wordt gerealiseerd. Kortom wij zorgen ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden. Ons gespecialiseerde en multidisciplinaire team staat paraat. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. We beschikken over een ruime variatie aan machinerie, waardoor we in te zetten zijn voor al uw metaalbewerking. Door de internationale ontwikkelingen op de voet te volgen zijn wij tot de meest innovatieve dingen in staat.

Over Mantrec
Over ons Mantrec

Neem contact op

MANTREC B.V.

Leemansstraat 23-6
4251 LD Werkendam
Nederland

06 30 82 07 72
info@mantrec.com 

Openingstijden: ma t/m za van 08:30 – 18:00