Over ons

Oneindige mogelijkheden op het gebied van machinebouw
en metaalbewerking. 

Mantrec Infinitive Possibilities

Bij MANTREC Infinite Possibilities zijn, zoals de naam al doet vermoeden, de mogelijkheden oneindig. Wij verrichten een scala aan werkzaamheden om u zo volledig te ontzorgen. Onder de naam Infinite Possibilities voeren we werkzaamheden als machinebouw, laswerkzaamheden, skidbouw, snijwerk en machinereparatie uit. Maar daar blijft het niet bij. Wij keuren en onderhouden ook industriële aanhangers.

Daarnaast staan wij voor u klaar voor het algehele onderhoud van uw volledige machinepark. Heeft u laswerkzaamheden, onderhoud of service die ter plaatse verricht moeten worden? Mantrec beschikt over een compleet uitgeruste vrachtwagen, zodat we op locatie de werkzaamheden uitvoeren. Met de juiste apparatuur en mankracht ondersteunen we bedrijven door heel Nederland.

Ons doel is als toegewijde partner het verlengstuk te zijn van uw organisatie voor nu, maar zeker ook voor later!

Mantrec Fijnmetaal

MANTREC Fijnmetaal is een zusteronderneming en verlengstuk van Mantrec Infinitve Possibilities. Door deze samenwerking kunnen we u geheel ontzorgen en grotere projecten tot een succes brengen. In deze onderneming richten we ons op CNC verspanen, de bouw van machine/apparaten, reparatiewerk, assemblage van componenten en maatwerk laswerk. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij als gedreven en enthousiaste team uw aanvragen professioneel realiseren. 

Met moderne machines en de juiste vakmensen is Mantrec Fijnmetaal het professionele aanspreekpunt voor CNC-freeswerk en CNC-draaiwerk. In combinatie met nauwkeurige software kunnen we snel complexere werkstukken programmeren. We bewerken zowel metalen als kunststoffen. Heeft u interesse in CNC-verspaning? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden. Wij zetten uw ideeën om in een kwalitatief eindproduct.

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf leveren we een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Wij vinden het belangrijk om studenten de kans te geven om praktijkervaring op te doen. Hierbij stomen wij jonge vakmensen klaar voor een toekomst bij Mantrec of in de dynamische industriewereld. Onze betrokken en ervaren praktijkopleiders begeleiden leergierige studenten om hun talenten te ontdekken en te verbeteren.

Bij Mantrec bieden we een inspirerende werkomgeving waar we de handen uit de mouwen steken. Door de veelzijdigheid aan werkzaamheden wordt er volop geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk om talenten een werkplek aan te bieden, waar zij prettig kunnen werken in een veilige en gezonde werkomgeving. Het gehele jaar zijn we hard op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor techniek. 

Ben jij op zoek naar een afwisselende stageplek? Wij zoeken leergierige studenten die houden van aanpakken en graag samenwerken om het beste resultaat neer te zetten. Neem contact op en laten we samen naar de mogelijkheden kijken.

Wat wij kunnen bieden

Ervaren team 

Ons vakbekwame team, dat barst van ervaring, staat voor u klaar. 

Goede support

Wij bieden zeer goede support en service en denken met u mee.

 

Snelle service

Wij zijn snel in service en het bieden van de juiste oplossingen. 

De mogelijkheden zijn oneindig

Bij MANTREC zijn de mogelijkheden oneindig. Als opdrachtgever kunt u het dan ook niet zo gek bedenken of MANTREC speelt het voor u klaar. Uw wensen worden nauw samen met u geïnventariseerd, waarna een maatwerk plan wordt gemaakt voor uw project. Uiteindelijk zorgen wij dat het geheel, van ontwerp tot aan de laatste details, naar wens wordt gerealiseerd. Kortom wij zorgen ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden. Ons gespecialiseerde en multidisciplinaire team staat paraat. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. We beschikken over een ruime variatie aan machinerie, waardoor we in te zetten zijn voor al uw metaalbewerking. Door de internationale ontwikkelingen op de voet te volgen zijn wij tot de meest innovatieve dingen in staat.

Ambitieuze opdrachtgevers