CNC Draaiwerk

CNC Draaiwerk
CNC verspaning

CNC Draaiwerk

CNC draaiwerk is een CNC-verspaningstechniek waarbij het materiaal ronddraait en delen van het materiaal nauwkeurig wordt weggesneden. Met een geprogrammeerd en moderne CNC draaibank realiseren we het gewenste resultaat. Van eenvoudig tot complexe CNC draaiwerk, de specialisten van Mantrec kennen de techniek als geen ander.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige gereedschappen en CNC draaibanken, zodat we een uiterste precisie bereiken. CNC draaiwerk wordt aan de draaibank zelf geprogrammeerd. Dit is zeer geschikt voor enkelstuks en kleine series maatwerk. U levert een 3D bestand of PDF aan en onze specialisten produceren uw product.

CNC draaiwerk voor nauwkeurige bewerkingen

Materialen die vragen om een tot op de honderdste millimeter nauwkeurige bewerking, zijn bij ons in goede handen. We bewerken alle metalen zoals (gereedschap)staal, RVS, titanium, brons, messing of aluminium. Ook kunststoffen als hmpe, pom, peek, pvc of nylon kunnen wij uitstekend bewerken.

Naast CNC draaiwerk beheersen wij ook CNC-freeswerk om een totaalproduct aan te bieden. Door de juiste bewerkingsmethode te kiezen vinden wij de perfecte balans tussen prijs, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Na een goed gesprek waarin uw wensen naar voren komen, adviseren wij u welke techniek de juiste is. Samen met u gaan wij voor de optimale oplossing.

Heeft u interesse in CNC draaiwerk? Neem contact met ons op voor een goed gesprek of een vrijblijvende offerte.