CNC draaiwerk

CNC draaiwerk is een CNC-verspaningstechniek waarbij het materiaal ronddraait en delen van het materiaal nauwkeurig wordt weggesneden. Met een geprogrammeerd en moderne CNC draaibank realiseren we het gewenste resultaat. Van eenvoudig tot complexe CNC draaiwerk, de specialisten van Mantrec kennen de techniek als geen ander. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige gereedschappen en CNC draaibanken, zodat we een uiterste precisie bereiken. CNC draaiwerk wordt aan de draaibank zelf geprogrammeerd. Dit is zeer geschikt voor enkelstuks en kleine series maatwerk. U levert een 3D bestand of PDF aan en onze specialisten produceren uw product.
CNC draaien
CNC draaiwerk specialist

CNC draaiwerk voor nauwkeurige bewerkingen

Materialen die vragen om een tot op de honderdste millimeter nauwkeurige bewerking, zijn bij ons in goede handen. We bewerken alle metalen zoals (gereedschap)staal, RVS, titanium, brons, messing of aluminium. Ook kunststoffen als hmpe, pom, peek, pvc of nylon kunnen wij uitstekend bewerken. Naast CNC draaiwerk beheersen wij ook CNC-freeswerk om een totaalproduct aan te bieden. Door de juiste bewerkingsmethode te kiezen vinden wij de perfecte balans tussen prijs, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Na een goed gesprek waarin uw wensen naar voren komen, adviseren wij u welke techniek de juiste is. Samen met u gaan wij voor de optimale oplossing. Heeft u interesse in CNC draaiwerk? Neem contact met ons op voor een goed gesprek of een vrijblijvende offerte.

CNC draaiwerk
CNC draaien aluminium

Wat wij kunnen bieden

Ervaren team 

Ons vakbekwame team, dat barst van ervaring, staat voor u klaar.

 

Goede support

Wij bieden zeer goede support en service en denken met u mee. 

 

Snelle service

Wij zijn snel in service en het bieden van de juiste oplossingen.

 

nette prijzen

Bij ons betaalt u nette prijzen en wij communiceren altijd transparant.

 

CNC draaiwerk uitbesteden

Bij MANTREC zijn de mogelijkheden oneindig. Uw wensen worden nauw samen met u geïnventariseerd, waarna een maatwerk plan wordt gemaakt voor uw project. Uiteindelijk zorgen wij dat het geheel, van ontwerp tot aan de laatste details, naar wens wordt gerealiseerd. 

Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. We beschikken over een ruime variatie aan machinerie, waardoor we in te zetten zijn voor al uw CNC draaiwerk. Maar hier blijft het niet bij, MANTREC is veel meer dan dat. Door de internationale ontwikkelingen op de voet te volgen zijn wij tot de meest innovatieve dingen in staat.

Ons doel is als toegewijde partner het verlengstuk te zijn van uw organisatie voor nu, maar zeker ook voor later!

Ambitieuze opdrachtgevers