Onderhoud van machines

Hebben uw machines behoefte aan onderhoud? MANTREC helpt u hierbij. Wanneer u zelf niet over de mankracht of expertise beschikt om het onderhoud aan uw machines zelf uit te voeren, is MANTREC de partner naar wie u zoekt. Het onderhoud is cruciaal voor de levensduur en beschikbaarheid van uw machines. Goed onderhoud zorgt ervoor dat uw machines flink langer meegaan. Tijdig onderhoud zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan en uw machines volledig stilvallen.

Machinebouw
Machinebouw Gorinchem

Wij van MANTREC leveren zowel preventief als correctief onderhoud. Natuurlijk is preventief onderhoud beter, maar ook wanneer u eigenlijk te laat bent met het onderhoud staan wij voor u klaar. Neem nu contact met ons op om een afspraak of vrijblijvende offerte. In het geval van correctief onderhoud staan wij, zoals u wilt, direct bij u op de stoep. Daarnaast kunnen wij samen met u een onderhoudsplan opstellen wat past bij uw wensen en eisen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u voor een langere periode geheel ontzorgd wordt.

Wat wij kunnen bieden

Ervaren team 

Ons vakbekwame team, dat barst van ervaring, staat voor u klaar.

 

Goede support

Wij bieden zeer goede support en service en denken met u mee. 

 

Snelle service

Wij zijn snel in service en het bieden van de juiste oplossingen. 

nette prijzen

Bij ons betaalt u nette prijzen en wij communiceren altijd transparant.

Mantrec in het kort

Bij MANTREC zijn de mogelijkheden oneindig. Uw wensen worden nauw samen met u geïnventariseerd, waarna een maatwerk plan wordt gemaakt voor uw project. Uiteindelijk zorgen wij dat het geheel, van ontwerp tot aan de laatste details, naar wens wordt gerealiseerd. 

Ons gespecialiseerde en multidisciplinaire team staat paraat. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. We beschikken over een ruime variatie aan machinerie, waardoor we in te zetten zijn voor al uw metaalbewerking. Maar hier blijft het niet bij, MANTREC is veel meer dan dat. Door de internationale ontwikkelingen op de voet te volgen zijn wij tot de meest innovatieve dingen in staat.

Ons doel is als toegewijde partner het verlengstuk te zijn van uw organisatie voor nu, maar zeker ook voor later!

Neem contact op

MANTREC B.V.

Leemansstraat 23-6
4251 LD Werkendam
Nederland

06 30 82 07 72
info@mantrec.com 

Openingstijden: ma t/m za van 07:00 – 18:00