Lassen op locatie

Heeft u vakmensen nodig die lassen op locatie? Mantrec beschikt over een compleet uitgeruste vrachtwagen, zodat we op uw locatie de werkzaamheden uitvoeren. Met de juiste apparatuur en mankracht ondersteunen we bedrijven door heel Nederland, van staalbedrijven tot grote bouwbedrijven. Wij kunnen alles op locatie lassen. Onze lassers beheersen lastechnieken als Mig, Mag, Tig, autogeen en elektrisch lassen. Daarnaast is het lassen van aluminium, RVS en staal geen enkel probleem. Voor zowel de opbouw van nieuwe constructies als het bijwerken van bestaande bouwwerken is bij Mantrec in goede handen. Wij zetten de beste machines en getrainde lassers in om uw lasproject te laten slagen. Bent u op zoek naar een specialistische lasser voor aluminium of RVS? Onze vakmensen zijn VCA gecertificeerd, zodat we de veiligheid van het laswerk waarborgen. Wij hebben alles in huis om de klus te klaren.

Machinebouwbedrijf

Uw partner voor laswerk op locatie

Mantrec is een flexibel lasbedrijf dat uw project in goede banen leid. Door onze jarenlange ervaring zijn we de perfecte partner om uw laswerk op locatie uit te voeren. Wij coördineren de inzet van onze lassers en vakmensen voor uw project. Daarnaast geven we advies over de planning en werkwijze voor lasprojecten, zodat het project soepel verloopt. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen, waardoor we de grootte van uw project in kaart brengen. Op basis van de aantal uren en de benodigde vakmensen ontvangt u een offerte op maat. Gaat u akkoord met de offerte? Dan zorgen wij ervoor dat de juiste vakmensen bij u komen lassen op locatie. Binnen korte tijd staan wij bij u op locatie om de helpende hand te bieden. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Lassen op locatie
Lassen op locatie

Wat wij kunnen bieden

Ervaren team 

Ons vakbekwame team, dat barst van ervaring, staat voor u klaar.

 

Goede support

Wij bieden zeer goede support en service en denken met u mee. 

 

Snelle service

Wij zijn snel in service en het bieden van de juiste oplossingen. 

nette prijzen

Bij ons betaalt u nette prijzen en wij communiceren altijd transparant.

Mantrec in het kort

Bij MANTREC zijn de mogelijkheden oneindig. Uw wensen worden nauw samen met u geïnventariseerd, waarna een maatwerk plan wordt gemaakt voor uw project. Uiteindelijk zorgen wij dat het geheel, van ontwerp tot aan de laatste details, naar wens wordt gerealiseerd. 

Ons gespecialiseerde en multidisciplinaire team staat paraat. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. We beschikken over een ruime variatie aan machinerie, waardoor we in te zetten zijn voor al uw metaalbewerking. Maar hier blijft het niet bij, MANTREC is veel meer dan dat. Door de internationale ontwikkelingen op de voet te volgen zijn wij tot de meest innovatieve dingen in staat.

Ons doel is als toegewijde partner het verlengstuk te zijn van uw organisatie voor nu, maar zeker ook voor later!

Ambitieuze opdrachtgevers