Service en onderhoud op locatie

Laswerkzaamheden op locatie

Laswerkzaamheden, onderhoud of service op locatie

Heeft u laswerkzaamheden, onderhoud of service die ter plaatse verricht moeten worden? Mantrec beschikt over een compleet uitgeruste vrachtwagen, zodat we op locatie de werkzaamheden uitvoeren. Met de juiste apparatuur en mankracht ondersteunen we bedrijven door heel Nederland. Wij kunnen alles op locatie lassen.

Onze experts beheersen lastechnieken als Mig, Mag, Tig, autogeen en elektrisch lassen. Daarnaast is het lassen van aluminium, RVS en staal geen enkel probleem. Naast het laswerk schakelt u ons in voor service en onderhoud van uw machinepark. Wanneer u zelf niet over de mankracht of expertise beschikt om het onderhoud aan uw machines uit te voeren, is MANTREC de partner naar wie u zoekt.

Onze gekwalificeerde monteurs verzorgen het onderhoud of reparatie van uw machines, zodat de levensduur en prestaties worden verbeterd. Wij hebben jarenlange ervaring met machinereparatie in verschillende bedrijfstakken. Ons team van werknemers vol vakmanschap en ervaring staat voor u klaar. Voor bijna elk type machine hebben wij een oplossing voor u. 

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen en hoe wij hier iets in kunnen betekenen voor u.

WAAR WIJ VOOR STAAN

MANTREC is een afkorting van onze werkzaamheden, kortom onze basis.

MANUFACTURING

Ons vakbekwame team, dat barst van de ervaring, staat voor uw klaar als het draait om metaalbewerking. Echter blijft het hier dankzij ons multidisciplinaire karakter niet bij. Klik hier om erachter te komen waarvoor u nog meer bij ons terecht kunt!

TRADING

De handel van onze producten wordt door ons zelf verzorgd. Ook hier kunt u dus achterover in uw stoel blijven zitten en ons het werk laten doen.

ENGINEERING

De support engineering is een service die wij u ook kunnen bieden. Waar nodig denken wij intensief met u mee over uw persoonlijke ontwerp.