Laswerkzaamheden, onderhoud of service op locatie

Heeft u laswerkzaamheden, onderhoud of service die ter plaatse verricht moeten worden? Mantrec beschikt over een compleet uitgeruste vrachtwagen, zodat we op locatie de werkzaamheden uitvoeren. Met de juiste apparatuur en mankracht ondersteunen we bedrijven door heel Nederland. Wij kunnen alles op locatie lassenOnze experts beheersen lastechnieken als Mig, Mag, Tig, autogeen en elektrisch lassen. Daarnaast is het lassen van aluminium, RVS en staal geen enkel probleem. Naast het laswerk schakelt u ons in voor service en onderhoud van uw machinepark. Wanneer u zelf niet over de mankracht of expertise beschikt om het onderhoud aan uw machines uit te voeren, is MANTREC de partner naar wie u zoekt.

Service op locatie
Lassen op locatie

Onze gekwalificeerde monteurs verzorgen het onderhoud of reparatie van uw machines, zodat de levensduur en prestaties worden verbeterd. Wij hebben jarenlange ervaring met machinereparatie in verschillende bedrijfstakken. Ons team van werknemers vol vakmanschap en ervaring staat voor u klaar. Voor bijna elk type machine hebben wij een oplossing voor u. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen en hoe wij hier iets in kunnen betekenen voor u.

Vrachtwagen op locatie
Mantrec vrachtwagen

Wat wij kunnen bieden

Ervaren team 

Ons vakbekwame team, dat barst van ervaring, staat voor u klaar.

 

Goede support

Wij bieden zeer goede support en service en denken met u mee. 

 

Snelle service

Wij zijn snel in service en het bieden van de juiste oplossingen. 

nette prijzen

Bij ons betaalt u nette prijzen en wij communiceren altijd transparant.

Mantrec in het kort

Bij MANTREC zijn de mogelijkheden oneindig. Uw wensen worden nauw samen met u geïnventariseerd, waarna een maatwerk plan wordt gemaakt voor uw project. Uiteindelijk zorgen wij dat het geheel, van ontwerp tot aan de laatste details, naar wens wordt gerealiseerd. 

Ons gespecialiseerde en multidisciplinaire team staat paraat. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. We beschikken over een ruime variatie aan machinerie, waardoor we in te zetten zijn voor al uw metaalbewerking. Maar hier blijft het niet bij, MANTREC is veel meer dan dat. Door de internationale ontwikkelingen op de voet te volgen zijn wij tot de meest innovatieve dingen in staat.

Ons doel is als toegewijde partner het verlengstuk te zijn van uw organisatie voor nu, maar zeker ook voor later!

Mantrec

Ambitieuze opdrachtgevers