Renovatie

_0000_Schermafbeelding 2020-09-21 om 14.12.10

RENOVATIE

Naast machine onderhoud en nieuwbouw zijn wij van MANTREC zeer ervaren in het verzorgen van een complete renovatie van bestaande machines. Ovens, spuitcabines, complete machinelijn, shredders, puinbrekers en zeven zijn hier een goed voorbeeld van. U kunt denken aan oplassen , vervangen van pennen en bussen, vervangen van omkasting enz. Hierdoor bespaart u kosten door geen nieuwe machine aan te schaffen, maar te investeren in bestaande machines. Echter bespaart u niet alleen kosten, maar kan uw productieproces ook nog eens versneld hervat worden.

Om de renovatie op maat te kunnen realiseren zullen wij eerst samen met u uw machine in kaart brengen. Aan de hand hiervan stellen wij een passend renovatieplan op. Zo bent u verzekerd van maatwerk. Neem contact met ons op voor onze diverse mogelijkheden.

WAAR WIJ VOOR STAAN

MANTREC is een afkorting van onze werkzaamheden, kortom onze basis.

MANUFACTURING

Ons vakbekwame team, dat barst van de ervaring, staat voor uw klaar als het draait om metaalbewerking. Echter blijft het hier dankzij ons multidisciplinaire karakter niet bij. Klik hier om erachter te komen waarvoor u nog meer bij ons terecht kunt!

TRADING

In onze webshop ziet u een grote verscheidenheid aan producten voor uw machine. Allerlei machineonderdelen zijn bij ons te vinden. Van lagers tot machinevoeten en van expansietanks tot druktansmitters.

ENGINEERING

De support engineering is een service die wij u ook kunnen bieden. Waar nodig denken wij intensief met u mee over uw persoonlijke ontwerp.

CONSTRUCTION

Wij bouwen vol passie aan uw metalen constructies, zodat uw wensen werkelijkheid worden. Klik hier om meer te weten te komen over onze mogelijkheden.