Renovatie

Renovatie

Naast machine onderhoud en nieuwbouw zijn wij van MANTREC zeer ervaren in het verzorgen van een complete renovatie van bestaande machines. Ovens, spuitcabines, complete machinelijn, shredders, puinbrekers en zeven zijn hier een goed voorbeeld van. U kunt denken aan oplassen, vervangen van pennen en bussen, vervangen van omkasting enz. Hierdoor bespaart u kosten door geen nieuwe machine aan te schaffen, maar te investeren in bestaande machines. Echter bespaart u niet alleen kosten, maar kan uw productieproces ook nog eens versneld hervat worden. Om de renovatie op maat te kunnen realiseren zullen wij eerst samen met u uw machine in kaart brengen. Aan de hand hiervan stellen wij een passend renovatieplan op. Zo bent u verzekerd van maatwerk. Neem contact met ons op voor onze diverse mogelijkheden.

Wat wij kunnen bieden

Ervaren team 

Ons vakbekwame team, dat barst van ervaring, staat voor u klaar.

 

Goede support

Wij bieden zeer goede support en service en denken met u mee. 

 

Snelle service

Wij zijn snel in service en het bieden van de juiste oplossingen. 

nette prijzen

Bij ons betaalt u nette prijzen en wij communiceren altijd transparant.

Mantrec in het kort

Bij MANTREC zijn de mogelijkheden oneindig. Uw wensen worden nauw samen met u geïnventariseerd, waarna een maatwerk plan wordt gemaakt voor uw project. Uiteindelijk zorgen wij dat het geheel, van ontwerp tot aan de laatste details, naar wens wordt gerealiseerd. 

Ons gespecialiseerde en multidisciplinaire team staat paraat. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. We beschikken over een ruime variatie aan machinerie, waardoor we in te zetten zijn voor al uw metaalbewerking. Maar hier blijft het niet bij, MANTREC is veel meer dan dat. Door de internationale ontwikkelingen op de voet te volgen zijn wij tot de meest innovatieve dingen in staat.

Ons doel is als toegewijde partner het verlengstuk te zijn van uw organisatie voor nu, maar zeker ook voor later!

Machinebouwbedrijf

Ambitieuze opdrachtgevers