Skidbouw

Skidbouw (tankbouw)

Bent u op zoek naar een skidbouw specialist? Mantrec is de ervaren partij die uw project tot een succes brengt. Wij hebben sinds lange tijd gespecialiseerd in skidbouw en sindsdien vele mooie projecten gerealiseerd. Skidbouw betekent het complexe proces waarbij de skid wordt gebouwd. Een skid is een onderdeel van een procesinstallatie, die op een RVS of stalen frame wordt gemonteerd. Het geheel bestaat uit een simpel onderdeel (het frame) en een complex onderdeel (het procesonderdeel). Op het frame worden hardware, software, leidingen en constructie toegevoegd, zodat de skid aan de gestelde eisen voldoet. 

Hierbij kunt u denken aan tanks, leidingen en pompunits. Bij skidbouw komen diverse vakgebieden en specialisaties bij elkaar: lassers, assemblagemedewerkers etc. Het is belangrijk dat alles naadloos op elkaar wordt afgestemd. Wij voldoen aan de benodigde ervaring, certificeringen en keurmerken. Zo zijn onze medewerkers VCA gecertificeerd. Wij bouwen skids altijd op maat, in goed overleg met de klant, zodat we het allerbeste resultaat opleveren.

Uw skidbouw in goede handen

Bij skidbouw (maken van skids en modules) is een nauwe samenwerking tussen alle partijen van groot belang. Afdelingen als engineering, inkoop, planning, prefabricage en de kwaliteitsdienst moeten goed op elkaar ingespeeld zijn. Daarnaast zorgt goed contact met de klant en toeleveranciers voor het uiteindelijk resultaat. Het is van groot belang dat de procesinstallatie en het frame in perfecte staat wordt geleverd. Op deze manier wordt de skid na levering direct in gebruik genomen. Door onze jarenlange ervaring, uitstekende service en goede kwaliteit zijn we de expert in skidbouw. Skidbouw wordt volledig naar uw wensen geproduceerd. In onze moderne werkplaats in Werkendam hebben we een uitgebreid machinepark waar de juiste vakmensen aan de slag gaan. 

Wij zorgen ervoor dat uw skids tijdig op uw locatie wordt geleverd. Hierdoor wordt het productieproces zo min mogelijk onderbroken, zodat u kostbare tijd bespaart en het productieniveau zo goed mogelijk handhaaft. Mantrec is de complete skidbouwspecialist en maakt het onmogelijke, mogelijk. Dit kunnen wij door onze vakkundige medewerkers, jarenlange ervaring en de passie voor het vak en complexe uitdagingen. Wat u dus ook zoekt, wij kunnen het realiseren. Wij bieden maatwerk en doen dit in nauw overleg met de klant. Heeft u interesse in skidbouw? Vraag een offerte aan.

De voordelen van Mantrec

Ervaren team
Ons vakbekwame team, dat barst van ervaring, staat voor u klaar.
Goede support
Wij bieden zeer goede support en service en denken met u mee.
Snelle service

Wij zijn snel in service en het bieden van de juiste oplossingen. 

Nette prijzen

U betaalt nette prijzen en wij communiceren altijd transparant.

Pompunits en skidtanks

special container luchttoevoer

De specialist in skidbouw

Bij MANTREC zijn de mogelijkheden oneindig. Uw wensen worden nauw samen met u geïnventariseerd, waarna een maatwerk plan wordt gemaakt voor uw project. Uiteindelijk zorgen wij dat het geheel, van ontwerp tot aan de laatste details, naar wens wordt gerealiseerd.

Ons gespecialiseerde en multidisciplinaire team staat paraat. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. We beschikken over een ruime variatie aan machinerie, waardoor we in te zetten zijn voor al uw metaalbewerking. Maar hier blijft het niet bij, MANTREC is veel meer dan dat. Door de internationale ontwikkelingen op de voet te volgen zijn wij tot de meest innovatieve dingen in staat.

Ons doel is als toegewijde partner het verlengstuk te zijn van uw organisatie voor nu, maar zeker ook voor later!

Ambitieuze opdrachtgevers