Skidbouw

Skidbouw

Bent u op zoek naar een skidbouw specialist? Mantrec is de ervaring specialist die u zoekt. Mantrec heeft zich sinds lange tijd gespecialiseerd in skidbouw en sindsdien vele mooie projecten gerealiseerd.

Skidbouw betekent het complexe proces waarbij de skid wordt gebouwd. Bij het bouwen van skids en modules komen diverse vakgebieden en specialisaties bijeen: lassers, assemblagemedewerkers etc. Het is belangrijk dat alles naadloos op elkaar wordt afgestemd, dit weten wij door onze ervaring als geen ander.

Wat is een skid?

Een skid is een onderdeel van een procesinstallatie, die op een frame wordt gemonteerd. Een skid bestaat uit een simpel onderdeel (het frame) en een complex onderdeel (het procesonderdeel). Hier worden hardware, software, leidingen en constructie aan toegevoegd, zodat de skid aan de gestelde eisen voldoet. Bij voorbeelden kun je denken aan tanks, leidingen en pompunits.

Wij voldoen aan de benodigde ervaring, certificeringen en keurmerken. Zo zijn onze medewerkers allen VCA gecertificeerd.

Wij ontwerpen skids altijd op maat, in overleg met de klant, voor het allerbeste resultaat.


Wat wij zoal kunnen betekenen.

Mantrec is de totale specialist en maakt het onmogelijke, mogelijk. Dit kunnen wij door onze vakkundige medewerkers, jarenlange ervaring en de passie voor het vak en complexe uitdagingen. Wat u dus ook zoekt, wij kunnen het realiseren. Wij bieden maatwerk en doen dit in nauw overleg met de klant.

MANTREC: 

✓  kan alles vakkundig realiseren.
✓  maakt het onmogelijke, mogelijk.
✓  hanteert nette prijzen.
✓  biedt maatwerk in nauw overleg met de klant.
✓  beschikt over de benodigde keurmerken, kennis en certificeringen.

Speciale machinebouw
dav
Machinebouw bedrijf
IMG-1922
2020-12-01 14.25.51 HDR

    Contact opnemen