Machinebouw

Wij bieden u de totaaloplossing voor de bouw van uw machines, skidbouw, generatorsets, ovens en andere bijzondere projecten. Met engineering bedoelen wij bij MANTREC de ontwikkeling van de wensen van onze opdrachtgever van begin tot eind. Ontwerp, uitwerking, bouw en de uiteindelijke plaatsing, maar ook daarna nog het onderhoud. Wij verzorgen het complete project.
Machinebouw Mantrec
Machinebouwbedrijf Mantrec

Speciale machinebouw voor maatwerk

We starten met het inventariseren, daarna maken wij een ontwerp van bijvoorbeeld uw nieuwe op maat gemaakt machine en realiseren dit ontwerp ook nog eens. Contact met de klant is naar onze beleving in elke fase van het proces belangrijk, maar tijdens de ontwerpfase is dit extra belangrijk. Wij communiceren ons ontwerp met u en luisteren vervolgens naar uw feedback. Echter blijft het niet bij luisteren, maar denken wij ook kritisch en pragmatisch na over uw op- en aanmerkingen en passen wij het ontwerp zo nodig aan.
Machinebouw
Machinebouw Gorinchem

Wanneer u tevreden bent over het ontwerp gaan we naar de volgende stap in het proces. We werken het ontwerp uit en gaan vervolgens bouwen aan uw project. Ook in deze fasen is contact met onze klant in onze optiek van groot belang. Samen met u bouwen wij aan uw project. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek. Wij houden ervan om met u te sparren over uw wensen en wat wij hierin kunnen betekenen.

Wat wij kunnen bieden

Ervaren team 

Ons vakbekwame team, dat barst van ervaring, staat voor u klaar.

 

Goede support

Wij bieden zeer goede support en service en denken met u mee. 

 

Snelle service

Wij zijn snel in service en het bieden van de juiste oplossingen. 

nette prijzen

Bij ons betaalt u nette prijzen en wij communiceren altijd transparant.

Mantrec in het kort

Bij MANTREC zijn de mogelijkheden oneindig. Uw wensen worden nauw samen met u geïnventariseerd, waarna een maatwerk plan wordt gemaakt voor uw project. Uiteindelijk zorgen wij dat het geheel, van ontwerp tot aan de laatste details, naar wens wordt gerealiseerd. 

Ons gespecialiseerde en multidisciplinaire team staat paraat. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. We beschikken over een ruime variatie aan machinerie, waardoor we in te zetten zijn voor al uw metaalbewerking. Maar hier blijft het niet bij, MANTREC is veel meer dan dat. Door de internationale ontwikkelingen op de voet te volgen zijn wij tot de meest innovatieve dingen in staat.

Ons doel is als toegewijde partner het verlengstuk te zijn van uw organisatie voor nu, maar zeker ook voor later!

Neem contact op

MANTREC B.V.

Leemansstraat 23-6
4251 LD Werkendam
Nederland

06 30 82 07 72
info@mantrec.com 

Openingstijden: ma t/m za van 07:00 – 18:00