Machinebouw

Machinebouwbedrijf

Machinebouw

Van A tot Z, wij verzorgen het complete project

Wij bieden u de totaaloplossing voor de bouw van uw machines, skidbouw, generatorsets, ovens en andere bijzondere projecten. Met engineering bedoelen wij bij MANTREC de ontwikkeling van de wensen van onze opdrachtgever van begin tot eind. Ontwerp, uitwerking, bouw en de uiteindelijke plaatsing, maar ook daarna nog het onderhoud. Wij verzorgen het complete project.

Speciale machinebouw voor maatwerk

We starten met het inventariseren, daarna maken wij een ontwerp van bijvoorbeeld uw nieuwe op maat gemaakt machine en realiseren dit ontwerp ook nog eens. Contact met de klant is naar onze beleving in elke fase van het proces belangrijk, maar tijdens de ontwerpfase is dit extra belangrijk. Wij communiceren ons ontwerp met u en luisteren vervolgens naar uw feedback. Echter blijft het niet bij luisteren, maar denken wij ook kritisch en pragmatisch na over uw op- en aanmerkingen en passen wij het ontwerp zo nodig aan.

Wanneer u tevreden bent over het ontwerp gaan we naar de volgende stap in het proces. We werken het ontwerp uit en gaan vervolgens bouwen aan uw project. Ook in deze fasen is contact met onze klant in onze optiek van groot belang. Samen met u bouwen wij aan uw project. 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek. Wij houden ervan om met u te sparren over uw wensen en wat wij hierin kunnen betekenen.

WAAR WIJ VOOR STAAN

MANTREC is een afkorting van onze werkzaamheden, kortom onze basis.

MANUFACTURING

Ons vakbekwame team, dat barst van de ervaring, staat voor uw klaar als het draait om metaalbewerking. Echter blijft het hier dankzij ons multidisciplinaire karakter niet bij. Klik hier om erachter te komen waarvoor u nog meer bij ons terecht kunt!

TRADING

De handel van onze producten wordt door ons zelf verzorgd. Ook hier kunt u dus achterover in uw stoel blijven zitten en ons het werk laten doen.

CONSTRUCTION

Wij bouwen vol passie aan uw metalen constructies, zodat uw wensen werkelijkheid worden. Klik hier om meer te weten te komen over onze mogelijkheden.