Mobiel kotteren op locatie

Zoekt u een professionele partner voor mobiel kotteren op locatie? De specialisten van Mantrec staan voor u klaar. In een machine zitten veel draaiende verbindingen die vaak in contact komen met grond of andere schurende materialen. Hierdoor ontstaat er speling en dit veroorzaakt problemen voor uw machinepark. Hierbij denken we aan tandwielen die versleten zijn, lagers die kapot zijn, uitgesleten gaten, het verbussen of oplassen van gaten. Dit kotteren we vervolgens bij kleine onderdelen op onze freesbank. Bij grote werkstukken zoals shovelbakken, sorteergrijperbakken en uitgesleten giekdelen hebben een mobile kottermachine om weer een passend gat te maken, ook wel verspanen genoemd.

Mobiel kotteren
Kotteren Mantrec
Kotteren mobiel

Mantrec beschikt over de modernste machines, zodat we de nauwkeurige toleranties kotteren. Met onze mobiele kottermachines kunnen we uitgesleten of ovale gaten oplassen en terugbrengen tot de originele maat. Het grootste voordeel is dat wij mobiel kotteren op uw locatie. Dit wil zeggen dat wij het ontstane gat ter plekke in uw eigen werkplaats repareren. Hierdoor bespaart u op de transportkosten en staat uw machine minimaal stil. Gezien onze ervaring, deskundigheid en snelheid hebben wij al vele opdrachten uitgevoerd op het gebied van mobiel kotteren. Zoekt u een specialist voor uw machinepark? Mantrec is de expert in mobiel kotteren in heel Nederland. Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Wat wij bieden

Ervaren team 

Ons vakbekwame team, dat barst van ervaring, staat voor u klaar.

Goede support

Wij bieden zeer goede support en service en denken met u mee.

Snelle service

Wij zijn snel in service en het bieden van de juiste oplossingen.

nette prijzen

Bij ons betaalt u nette prijzen en wij communiceren altijd transparant.

De specialist in mobiel kotteren (verspanen)

Bij Mantrec zijn de mogelijkheden oneindig. Uw wensen worden nauw samen met u geïnventariseerd, waarna een maatwerk plan wordt gemaakt voor uw project. Uiteindelijk zorgen wij dat het geheel, van ontwerp tot aan de laatste details, naar wens wordt gerealiseerd. Ons gespecialiseerde team staat paraat om op uw locatie mobiel te kotteren. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. We beschikken over een ruime variatie aan machinerie, waardoor we de ideale partner zijn voor mobiel kotteren. Door de internationale ontwikkelingen op de voet te volgen zijn wij tot de meest innovatieve dingen in staat.

Ons doel is als toegewijde partner het verlengstuk te zijn van uw organisatie voor nu, maar zeker ook voor later!

Mobiel kotteren
Oplassen

Ambitieuze opdrachtgevers