CNC frezen aluminium

CNC frezen aluminium

Op zoek naar een professionele partij voor het CNC frezen van aluminium? Mantrec is jarenlang gespecialiseerd in het frezen van alle soorten materialen. Door ons uitgebreide machinepark en de vakkennis van ons team kunnen we zowel eenvoudig als complex freeswerk met zeer nauwkeurige precisie realiseren. Naast het CNC frezen van aluminium beheersen we CNC-draaiwerk als geen ander. Door beide technieken te combineren, leveren we kwalitatief maatwerk dat aansluit op uw wensen. Wij zetten uw idee om in een strak eindresultaat. 

CNC freeswerk aluminium
CNC frezen aluminium

CNC freeswerk voor aluminium

Onze opdrachtgevers zijn actief in zeer uiteenlopende branches. Hierdoor is geen enkele opdracht ons te gek en pakken we iedere uitdaging met beide handen aan. Het frezen van aluminium is een specialisme binnen CNC-verspaning. Onze specialisten hebben de juiste ervaring en kennis in huis en dat is overduidelijk terug te zien in de producten die gerealiseerd worden. Bij het CNC frezen van aluminium is gaat het om nauwkeurigheid van enkele micrometers. Wij beschikken over moderne en zeer kwalitatieve machines met toleranties tot 0,005. Dit doen we met passie en precisie door onze jarenlange ervaringen en kennis kunnen we u goed van dienst zijn. We zijn sterk in enkelstuks maatwerk en kleinere series (tot 1000 stuk).

Deskundig bedrijf nodig voor het CNC frezen van aluminium? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek of een vrijblijvende offerte.

Wat wij kunnen bieden

Ervaren team 

Ons vakbekwame team, dat barst van ervaring, staat voor u klaar.

Goede support

Wij bieden zeer goede support en service en denken met u mee.

Snelle service

Wij zijn snel in service en het bieden van de juiste oplossingen.

nette prijzen

Bij ons betaalt u nette prijzen en wij communiceren altijd transparant.

Mantrec in het kort

Bij MANTREC zijn de mogelijkheden oneindig. Uw wensen worden nauw samen met u geïnventariseerd, waarna een maatwerk plan wordt gemaakt voor uw project. Uiteindelijk zorgen wij dat het geheel, van ontwerp tot aan de laatste details, naar wens wordt gerealiseerd. 

Ons gespecialiseerde en multidisciplinaire team staat paraat. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. We beschikken over een ruime variatie aan machinerie, waardoor we in te zetten zijn voor al uw metaalbewerking. Maar hier blijft het niet bij, MANTREC is veel meer dan dat. Door de internationale ontwikkelingen op de voet te volgen zijn wij tot de meest innovatieve dingen in staat.

Ons doel is als toegewijde partner het verlengstuk te zijn van uw organisatie voor nu, maar zeker ook voor later!