CNC frezen metaal

CNC frezen metaal

Op zoek naar een professionele partij voor het CNC frezen van metaal? Bij Mantrec is uw complexe opdracht in goede handen. Met nauwkeurige CNC-machines, onze computergestuurde machines, wordt uw idee omgezet in een perfect eindproduct. Halffabricaten zoals metaal (aluminium, staal en koper) zijn uitstekend te bewerken. De CNC-freesmachine maakt gebruik van een roterende beweging om het overbodige materiaal te verwijderen. Beetje voor beetje wordt de oppervlakte van het product weggesneden, totdat het uiteindelijke product naar wens is.

CNC freeswerk metaal
CNC frezen metaal

De computergestuurde freesmachines realiseren uiterst precieze resultaten, met toleranties tot 0,005. De bewerking vereist weinig manuren, zodat we een gunstige prijs bieden voor uw opdracht. Voorafgaand het bewerkingsproces worden de benodigde tekeningen ingevoerd in de machine. Het door u aangeleverde 3D bestand (of schets die we omzetten tot een 3D bestand) programmeren we in Cad Cam Software Edgecam. Dankzij deze software kunnen we zeer complexe 3D producten eenvoudig programmeren en uploaden naar onze moderne freesmachines. Met één druk op de knop voert de freesmachine een complexe bewerking uit, zoals het aanbrengen van gravures en holtes in metalen blokken.

CNC verspaning voor alle metaalsoorten

Naast het CNC frezen van metaal kunnen wij ook uw halffabricaat bewerken met CNC draaiwerk. Dit is een bewerkingsproces waarbij het materiaal wordt bewerkt op een draaibank, totdat de juiste vorm overblijft. Doordat we beide technieken beheersen, ook wel CNC verspaning genoemd, leveren we een totaalproduct af dat 100% voldoet aan uw wensen. Wij voeren opdrachten uit voor cliënten uit de bouw, medische industrie en de scheep- en luchtvaart. Het maakt niet uit welke metaalsoort u aanlevert: ons computergestuurde systeem zorgt altijd voor een uitstekende kwaliteit.

Heeft u een professionele bewerkingsbedrijf nodig voor het CNC frezen van metaal? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek of een vrijblijvende offerte.

Wat wij kunnen bieden

Ervaren team 

Ons vakbekwame team, dat barst van de ervaring, staat voor u klaar.

 

Goede support

Wij bieden zeer goede support en service en denken met u mee. 

 

Snelle service

Wij zijn snel in service en het bieden van oplossingen. 

 

nette prijzen

Bij ons betaalt u nette prijzen en wij communiceren transparant. 

 

Mantrec in het kort

Bij MANTREC zijn de mogelijkheden oneindig. Uw wensen worden nauw samen met u geïnventariseerd, waarna een maatwerk plan wordt gemaakt voor uw project. Uiteindelijk zorgen wij dat het geheel, van ontwerp tot aan de laatste details, naar wens wordt gerealiseerd. 

Ons gespecialiseerde en multidisciplinaire team staat paraat. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. We beschikken over een ruime variatie aan machinerie, waardoor we in te zetten zijn voor al uw metaalbewerking. Maar hier blijft het niet bij, MANTREC is veel meer dan dat. Door de internationale ontwikkelingen op de voet te volgen zijn wij tot de meest innovatieve dingen in staat.

Ons doel is als toegewijde partner het verlengstuk te zijn van uw organisatie voor nu, maar zeker ook voor later!