Machinebouw Twente

Heeft u een specialist nodig voor uw machinebouw in Twente? Mantrec is jarenlang gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en installeren van maatwerk machines en machineonderdelen. Wij ontwerpen en bouwen machines op maat, wat volledig aansluit op uw wensen. Van complexe totaaloplossingen tot kwalitatieve skidbouw, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Mantrec ontwikkelt machines voor verschillende industrieën, zoals de metaalindustrie, betonindustrie, papierindustrie en houtindustrie. In goed overleg kijken we naar een passende oplossing, zodat uw machine in Twente optimaal wordt ingezet.
Machinebouwer Twente
Machinebouw Twente
Onze moderne machinefabriek bevindt zich in Werkendam, in het westen van Nederland. In onze fabriek produceren wij complexe machines van A tot Z. Met een gedreven team van vakmensen, constructeurs en ontwikkelaars wordt uw project tot een succes gebracht. Als een geoliede machine gaan de specialisten van Mantrec met veel passie aan de slag. Van het ontwerpen van uw machine tot de uiteindelijke plaatsing in heel Twente, wij verzorgen het complete traject. Met uw wensen als uitgangspunt creëren we een doordacht ontwerp. Mantrec is één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van machinebouw.
Machinebouw Mantrec
Machinebouw
Lasbedrijf Mantrec

Maatwerk machinebouw voor bedrijven in Twente

Het is van belang dat de machineconstructie voldoet aan uw wensen en wettelijke eisen. Van ontwerp tot productie, wij stemmen het gehele proces nauwkeurig met u af. U wordt continu op de hoogte gebracht van de huidige fase van uw machinebouw. Door transparant te communiceren en samen met u te sparren tijdens de ontwerpfase, komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij luisteren aandachtig naar uw feedback en passen het ontwerp waar nodig aan. Is de machine helemaal naar uw wens? Wij zorgen ervoor dat uw machine veilig en vakkundig in Twente wordt geplaatst. Naast machinebouw schakelt u Mantrec in voor periodieke onderhoud, zodat uw maatwerk machine lang meegaat en zo min mogelijk stilstaat. Zoekt u een specialist voor uw machinebouw in Twente? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Wat wij kunnen bieden

Ervaren team 

Ons vakbekwame team, dat barst van ervaring, staat voor u klaar.

 

Goede support

Wij bieden zeer goede support en service en denken met u mee. 

 

Snelle service

Wij zijn snel in service en het bieden van de juiste oplossingen. 

 

nette prijzen

Bij ons betaalt u nette prijzen en wij communiceren altijd transparant.

 

Mantrec in het kort

Bij MANTREC zijn de mogelijkheden oneindig. Uw wensen worden nauw samen met u geïnventariseerd, waarna een maatwerk plan wordt gemaakt voor uw project. Uiteindelijk zorgen wij dat het geheel, van ontwerp tot aan de laatste details, naar wens wordt gerealiseerd. Ons gespecialiseerde en multidisciplinaire team staat paraat. 

Zowel grote als kleine projecten in Twente liggen binnen ons bereik. We beschikken over een ruime variatie aan machinerie, waardoor we in te zetten zijn voor al uw metaalbewerking. Maar hier blijft het niet bij, MANTREC is veel meer dan dat. Door de internationale ontwikkelingen op de voet te volgen zijn wij tot de meest innovatieve dingen in staat.

Ons doel is als toegewijde partner het verlengstuk te zijn van uw organisatie voor nu, maar zeker ook voor later!