Machinebouw Dordrecht

Heeft u een expert nodig voor uw machinebouw in Dordrecht? Wij bedenken en bouwen unieke machines, wat volledig aansluit op uw wensen. Van complexe totaaloplossingen tot skidbouw, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Met een gedreven team van vakmensen, constructeurs en ontwikkelaars wordt uw speciale machinebouw tot een succes gebracht. Als een geoliede machine gaan de specialisten van Mantrec met veel passie aan de slag. Van het ontwerpen van uw machine tot de uiteindelijke plaatsing in Dordrecht, wij verzorgen het complete project. Met uw wensen als uitgangspunt creëren we een doordacht ontwerp.

Machinebouw Dordrecht
Machinebouw in Dordrecht

Speciale machinebouw voor bedrijven in Dordrecht

U wordt continu op de hoogte gebracht van de huidige fase van uw machinebouw. Door transparant te communiceren en samen met u te sparren tijdens de ontwerpfase, komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij luisteren aandachtig naar uw feedback en passen het ontwerp zo nodig aan. Samen met u bouwen wij aan uw project. Is de machine helemaal naar uw wens? Wij zorgen ervoor dat uw machine veilig en vakkundig in Dordrecht wordt geplaatst. Naast de speciale machinebouw schakelt u Mantrec in voor periodieke onderhoud, zodat uw machine lang meegaat en zo min mogelijk stilstaat.

Zoekt u een specialist voor uw machinebouw in Dordrecht? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Wat wij kunnen bieden

Ervaren team 

Ons vakbekwame team, dat barst van ervaring, staat voor u klaar.

 

Goede support

Wij bieden zeer goede support en service en denken met u mee. 

 

Snelle service

Wij zijn snel in service en het bieden van de juiste oplossingen. 

nette prijzen

Bij ons betaalt u nette prijzen en wij communiceren altijd transparant.

Mantrec in het kort

Bij MANTREC zijn de mogelijkheden oneindig. Uw wensen worden nauw samen met u geïnventariseerd, waarna een maatwerk plan wordt gemaakt voor uw project. Uiteindelijk zorgen wij dat het geheel, van ontwerp tot aan de laatste details, naar wens wordt gerealiseerd. 

Ons gespecialiseerde en multidisciplinaire team staat paraat. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. We beschikken over een ruime variatie aan machinerie, waardoor we in te zetten zijn voor al uw metaalbewerking. Maar hier blijft het niet bij, MANTREC is veel meer dan dat. Door de internationale ontwikkelingen op de voet te volgen zijn wij tot de meest innovatieve dingen in staat.

Ons doel is als toegewijde partner het verlengstuk te zijn van uw organisatie voor nu, maar zeker ook voor later!