Las en constructiebedrijf

Heeft u een expert nodig voor uw lasproject? Mantrec is een ervaren las en constructiebedrijf die uw opdracht tot een groot succes brengt. Van complexe totaaloplossingen tot het lassen van skidbouw, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Door onze jarenlange ervaring zijn we de perfecte partner om uw laswerk uit handen te nemen. Onze lassers beheersen lastechnieken als Mig, Mag, Tig, autogeen en elektrisch lassen. Daarnaast zijn we helemaal thuis in het lassen van aluminium, RVS en staal. Voor zowel de opbouw van nieuwe constructies als het bijwerken van bestaande constructiewerken bent u bij Mantrec aan het juiste adres. Ook voor het onderhoud van technische installaties kunt u bij ons terecht.

Las en constructiebedrijf
Lasbedrijf

De specialist in las- en constructiewerk

Wij zetten de beste machines en getrainde lassers in om uw lasproject te laten slagen. Naast onze expertise in laswerk voor staal, aluminium en RVS, schakelt u ons in om een uitgedacht ontwerp te bedenken. Wij zetten uw idee om in een kwalitatief hoogwaardig eindproduct die aan al uw eisen voldoet. Of het nu één product of meerdere aantallen gaat. Als een geoliede machine gaan de lasspecialisten van Mantrec met veel passie aan de slag. Heeft u een las en constructiebedrijf op locatie nodig? Wij beschikken over een compleet uitgeruste vrachtwagen, zodat we de nodige laswerkzaamheden bij u kunnen uitvoeren. Met de juiste apparatuur en mankracht ondersteunen we bedrijven door heel Nederland, van staalbedrijven tot grote bouwbedrijven.

Lassen op locatie Mantrec
Lassen op locatie

Wat wij kunnen bieden

Ervaren team 

Ons vakbekwame team, dat barst van ervaring, staat voor u klaar.

 

Goede support

Wij bieden zeer goede support en service en denken met u mee. 

 

Snelle service

Wij zijn snel in service en het bieden van de juiste oplossingen. 

 

nette prijzen

Bij ons betaalt u nette prijzen en wij communiceren altijd transparant.

 

Flexibel las- en constructiebedrijf

Bij Mantrec zijn de mogelijkheden oneindig. Uw wensen worden nauw samen met u geïnventariseerd, waarna een maatwerk plan wordt gemaakt voor uw lasproject. Uiteindelijk zorgen wij dat het geheel, van ontwerp tot aan de laatste details, naar wens wordt gerealiseerd. Kortom wij zorgen ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. We beschikken over een ruime variatie aan machinerie, waardoor we in te zetten zijn voor al uw laswerkzaamheden. 

Mantrec is een flexibel las- en constructiebedrijf dat uw project in goede banen leid. Onze vakmensen zijn VCA gecertificeerd, zodat we de veiligheid van het laswerk altijd waarborgen. Wij hebben alles in huis om de klus te klaren. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Ons doel is als toegewijde partner het verlengstuk te zijn van uw organisatie voor nu, maar zeker ook voor later!