Constructie lassen

Mantrec heeft zich gespecialiseerd op het gebied van constructie lassen. Constructie lassen is een breed begrip voor zowel de constructie van kleine onderdelen als grote metaalbewerkingsklussen. Zo lassen we onder meer buizen, complete metaalconstructies, landbouwvoertuigen, schuiven en frames. Met de juiste apparatuur en mankracht ondersteunen we bedrijven door heel Nederland, van staalbedrijven tot bouwbedrijven. Onze constructie lassers beheersen de nodige lastechnieken als Mig, Mag, Tig, autogeen en elektrisch lassen. Daarnaast is het lassen van aluminium, RVS en staal geen enkel probleem voor onze specialisten. Wij zetten de beste machines en getrainde lassers voor uw project. Bent u op zoek naar een specialistisch lasbedrijf voor het constructie lassen van aluminium of RVS? Onze vakmensen zijn VCA gecertificeerd, zodat we de veiligheid van het laswerk waarborgen. Wij hebben alles in huis om de klus te klaren.

Constructie lassen
Constructie laswerk

Uw partner voor constructie lassen

Mantrec is een flexibel lasbedrijf dat uw lasproject in goede banen leid. Door onze jarenlange ervaring zijn we de perfecte partner om uw laswerk uit te voeren. Door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en onze beheersing van diverse technieken, kunnen wij elk materiaal in iedere gewenste constructie lassen. Iedere grootte, vorm en maat is mogelijk. U bent bij Mantrec verzekerd van maatwerk van de hoogste kwaliteit. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen, waardoor we de grootte van uw project in kaart brengen. Op basis van de aantal uren en de benodigde vakmensen ontvangt u een offerte op maat. Gaat u akkoord met de offerte? Dan zorgen wij ervoor dat de juiste vakmensen worden ingezet, zodat uw lasproject op tijd en naar wens wordt opgeleverd.

Vrachtwagen op locatie
Service op locatie vrachtwagen

Wat wij kunnen bieden

Ervaren team 

Ons vakbekwame team, dat barst van ervaring, staat voor u klaar.

 

Goede support

Wij bieden zeer goede support en service en denken met u mee. 

 

Snelle service

Wij zijn snel in service en het bieden van de juiste oplossingen. 

nette prijzen

Bij ons betaalt u nette prijzen en wij communiceren altijd transparant.

Mantrec in het kort

Bij MANTREC zijn de mogelijkheden oneindig. Uw wensen worden nauw samen met u geïnventariseerd, waarna een maatwerk plan wordt gemaakt voor uw project. Uiteindelijk zorgen wij dat het geheel, van ontwerp tot aan de laatste details, naar wens wordt gerealiseerd. 

Ons gespecialiseerde en multidisciplinaire team staat paraat. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. We beschikken over een ruime variatie aan machinerie, waardoor we in te zetten zijn voor al uw metaalbewerking. Maar hier blijft het niet bij, MANTREC is veel meer dan dat. Door de internationale ontwikkelingen op de voet te volgen zijn wij tot de meest innovatieve dingen in staat.

Ons doel is als toegewijde partner het verlengstuk te zijn van uw organisatie voor nu, maar zeker ook voor later!

Neem contact op

MANTREC B.V.

Vaart 10A
4206 CE Gorinchem
Nederland

06 30 82 07 72
info@mantrec.com 

Openingstijden: ma t/m za van 08:30 – 18:00