CNC frezen Utrecht

CNC frezen Utrecht

De voordelen van Mantrec

✓  Kan alles vakkundig realiseren.
✓  Maakt het onmogelijke, mogelijk.
✓  Hanteert nette prijzen.
✓  Biedt maatwerk in nauw overleg met de klant.
✓  Beschikt over de benodigde keurmerken, kennis en certificeringen.

CNC frezen in Utrecht

Bent u op zoek naar een professionele partij voor CNC frezen in Utrecht? Mantrec is de nauwkeurige freesspecialist die u zoekt. Mantrec heeft zich sinds lange tijd gespecialiseerd in CNC frezen en heeft sindsdien vele mooie projecten in Utrecht gerealiseerd. Naast CNC freeswerk zijn onze specialisten helemaal thuis in CNC draaien. Doordat we beide technieken beheersen, ook wel CNC verspaning genoemd, leveren we kwalitatief maatwerk dat aansluit op uw wensen. 

Mantrec BV beschikt over moderne en zeer kwalitatieve machines met toleranties tot 0,005. Het door u aangeleverde 3D bestand (of schets die we omzetten tot een 3D bestand) programmeren we in Cad Cam Software Edgecam, hiermee kunnen we ook zeer complexe 3D producten eenvoudig programmeren en sturen we onze eigen professionele freesmachines aan. Dit doen we met passie en precisie door onze jarenlange ervaringen en kennis kunnen we u goed van dienst zijn. We zijn sterk in enkelstuks maatwerk en kleinere series (tot 1000 stuk).

CNC freeswerk in Utrecht

Mantrec is de flexibele partner die het CNC freeswerk voor uw bedrijf in Eindhoven uitvoert. We bewerken alle metalen zoals (gereedschap) staal, RVS, titanium, brons, messing of aluminium. Ook kunststoffen zoals bv: hmpe, pom, peek, pvc of nylon kunnen wij bewerken. Mantrec is de specialist in CNC freeswerk in Utrecht en maakt het onmogelijke, mogelijk. Dit kunnen wij door onze vakkundige medewerkers, jarenlange ervaring en de passie voor het vak en complexe uitdagingen. Wat u dus ook zoekt, wij kunnen het realiseren. Wij bieden maatwerk en doen dit in nauw overleg met de klant.

Bent u opzoek naar een partij voor CNC frezen in Utrecht? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek of een vrijblijvende offerte.