CNC frezen staal

CNC frezen staal

Op zoek naar een ervaren bewerkingsbedrijf voor het CNC frezen van staal? Mantrec is uw specialist op het gebied van CNC frezen en draaiwerk. Met moderne freesmachines zetten wij uw idee om in een geweldig eindresultaat. Onze computergestuurde machines zijn uiterst nauwkeurig en realiseren toleranties tot 0,005. Om uw eindproduct te produceren, maakt de CNC-freesmachine gebruik van een roterende beweging om het overbodige staal weg te snijden. De oppervlakte wordt nauwkeurig verwijderd, zodat uw product 100% naar wens is. 

CNC freeswerk staal
CNC frezen staal

Het CNC frezen van staal vereist weinig manuren, waardoor we u een gunstige prijs bieden. Omdat het bewerkingsproces grotendeels is geautomatiseerd zijn we sterk in enkelstuks maatwerk en kleinere series (tot 1000 stuk). De benodigde tekeningen worden ingevoerd in onze nauwkeurige CNC-machines. Het door u aangeleverde 3D bestand (of schets die we omzetten tot een 3D bestand) programmeren we in Cad Cam Software Edgecam. Met één druk op de knop voert onze moderne freesmachine uw complete opdracht uit, zoals het frezen van vormen.

CNC draaiwerk voor staal

Naast het CNC frezen van staal kunnen wij ook uw halffabricaat bewerken met CNC draaiwerk. Bij dit bewerkingsproces wordt het staal bewerkt op een draaibank, totdat de juiste vorm naar wens is. Doordat we beide technieken beheersen, ook wel CNC verspaning genoemd, leveren we een totaalproduct af dat 100% voldoet aan uw wensen. Wij voeren opdrachten uit voor cliënten uit de bouw, medische industrie en de scheep- en luchtvaart. Geen enkele opdracht is ons te gek. Het maakt niet uit welke staalsoorten u aanlevert: ons computergestuurde systeem zorgt altijd voor een uitstekende kwaliteit.

Heeft u een professionele bewerkingsbedrijf nodig voor het CNC frezen van staal? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek of een vrijblijvende offerte.

Wat wij kunnen bieden

Ervaren team 

Ons vakbekwame team, dat barst van de ervaring, staat voor u klaar.

 

Goede support

Wij bieden zeer goede support en service en denken met u mee. 

 

Snelle service

Wij zijn snel in service en het bieden van oplossingen. 

 

nette prijzen

Bij ons betaalt u nette prijzen en wij communiceren transparant. 

 

Mantrec in het kort

Bij MANTREC zijn de mogelijkheden oneindig. Uw wensen worden nauw samen met u geïnventariseerd, waarna een maatwerk plan wordt gemaakt voor uw project. Uiteindelijk zorgen wij dat het geheel, van ontwerp tot aan de laatste details, naar wens wordt gerealiseerd. 

Ons gespecialiseerde en multidisciplinaire team staat paraat. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. We beschikken over een ruime variatie aan machinerie, waardoor we in te zetten zijn voor al uw metaalbewerking. Maar hier blijft het niet bij, MANTREC is veel meer dan dat. Door de internationale ontwikkelingen op de voet te volgen zijn wij tot de meest innovatieve dingen in staat.

Ons doel is als toegewijde partner het verlengstuk te zijn van uw organisatie voor nu, maar zeker ook voor later!

Neem contact op

MANTREC B.V.

Leemansstraat 23-6
4251 LD Werkendam
Nederland

06 30 82 07 72
info@mantrec.com 

Openingstijden: ma t/m za van 08:30 – 18:00