CNC frezen Rotterdam

CNC frezen in Rotterdam

Bent u op zoek naar een professionele partij voor CNC frezen in Rotterdam? Mantrec is de nauwkeurige freesspecialist die u zoekt. Mantrec heeft zich sinds lange tijd gespecialiseerd in CNC frezen en heeft sindsdien vele mooie projecten in Rotterdam gerealiseerd. Naast CNC freeswerk zijn onze specialisten helemaal thuis in CNC draaien. Doordat we beide technieken beheersen, ook wel CNC verspaning genoemd, leveren we kwalitatief maatwerk dat aansluit op uw wensen.
CNC frezen Rotterdam
CNC frezen in Rotterdam
Mantrec BV beschikt over moderne en zeer kwalitatieve machines met toleranties tot 0,005. Het door u aangeleverde 3D bestand (of schets die we omzetten tot een 3D bestand) programmeren we in Cad Cam Software Edgecam, hiermee kunnen we ook zeer complexe 3D producten eenvoudig programmeren en sturen we onze eigen professionele freesmachines aan. Dit doen we met passie en precisie door onze jarenlange ervaringen en kennis kunnen we u goed van dienst zijn. We zijn sterk in enkelstuks maatwerk en kleinere series (tot 1000 stuk).
CNC frezen staal
CNC freeswerk

CNC freeswerk in Rotterdam

Mantrec is de flexibele partner die het CNC freeswerk voor uw bedrijf in Rotterdam uitvoert. We bewerken alle metalen zoals (gereedschap) staal, RVS, titanium, brons, messing of aluminium. Ook kunststoffen zoals bv: hmpe, pom, peek, pvc of nylon kunnen wij bewerken. Mantrec is de totale specialist in CNC freeswerk en maakt het onmogelijke, mogelijk. Dit kunnen wij door onze vakkundige medewerkers, jarenlange ervaring en de passie voor het vak en complexe uitdagingen. Wat u dus ook zoekt, wij kunnen het realiseren. Wij bieden maatwerk en doen dit in nauw overleg met de klant.

Bent u opzoek naar een partij voor CNC frezen in Rotterdam? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek of een vrijblijvende offerte.

Wat wij kunnen bieden

Ervaren team 

Ons vakbekwame team, dat barst van ervaring, staat voor u klaar.

 

Goede support

Wij bieden zeer goede support en service en denken met u mee. 

 

Snelle service

Wij zijn snel in service en het bieden van de juiste oplossingen.

 

nette prijzen

Bij ons betaalt u nette prijzen en wij communiceren altijd transparant.

 

Mantrec in het kort

Bij MANTREC zijn de mogelijkheden oneindig. Uw wensen worden nauw samen met u geïnventariseerd, waarna een maatwerk plan wordt gemaakt voor uw project. Uiteindelijk zorgen wij dat het geheel, van ontwerp tot aan de laatste details, naar wens wordt gerealiseerd. 

Ons gespecialiseerde en multidisciplinaire team staat paraat. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. We beschikken over een ruime variatie aan machinerie, waardoor we in te zetten zijn voor al uw metaalbewerking. Maar hier blijft het niet bij, MANTREC is veel meer dan dat. Door de internationale ontwikkelingen op de voet te volgen zijn wij tot de meest innovatieve dingen in staat.

Ons doel is als toegewijde partner het verlengstuk te zijn van uw organisatie voor nu, maar zeker ook voor later!