Blog

Oplassen en reviseren knipschaar

Project: oplassen en reviseren knipschaar. Locatie: op klantlocatie in België met de uitgeruste Mobile Welding & Maintenance Truck. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek.

Read more...

Basisframe en supportframe

Project: basisframe en supportframe. Locatie: op locatie van CSH (Compressor Systems Holland) in Vianen. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek.

Read more...

Maatwerk tanktrailer

Project: maatwerk tanktrailer met gestuurde assen. Locatie: in eigen werkplaats te Werkendam uitgevoerd. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek.

Read more...

Shovel frame van Caterpillar

Project: shovel frame van een Caterpillar. Aanslagbladen vernieuwd, gaten gekotterd en nieuwe pinnen gemaakt. Locatie: in eigen werkplaats te Werkendam uitgevoerd. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek.

Read more...

Pijp en fitwerk

Project: Pijp en fitwerk (stoomleiding met afsluiters) van een cleanroom. Locatie: op klantlocatie in Amsterdam. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek.

Read more...

Afmeerbordes plaatsen

Project: afmeerbordes ontwerpen en plaatsen. Locatie: op klantlocatie in Vlaardingen de uitgeruste Mobile Welding & Maintenance Truck. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek.

Read more...

Oplassen van een shredder

Project: het oplassen van een shredder. Locatie: op locatie bij HVC (Purmerend) met de uitgeruste Mobile Welding & Maintenance Truck. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek.

Read more...

Nieuwe tanden poliepgrijper

Project: nieuwe tanden aan poliepgrijper. Locatie: op klantlocatie met de uitgeruste Mobile Welding & Maintenance Truck. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek.

Read more...

Oplassen boor

Project: het oplassen van een boor. Locatie: op klantlocatie van Neste (Rotterdam) met de uitgeruste Mobile Welding & Maintenance Truck. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek.

Read more...