Blog

Aanpassingen kaak crusher

Project: aanpassingen doorgevoerd van een kaak crusher (las en constructiewerk). Locatie: in eigen werkplaats te Werkendam uitgevoerd. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek.

Read more...

Nieuwe front in containerbak

Project: nieuwe front in containerbak gerealiseerd. Locatie: in eigen werkplaats te Werkendam uitgevoerd. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek.

Read more...

Renovatie van rotor puinbreker

Project: demontage en renovatie van rotor puinbreker. Locatie: op locatie van de opdrachtgever, met de uitgeruste Mobile Welding & Maintenance Truck. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek.

Read more...

Generator met fundatie

Project: generator met fundatie incl. geluiddempende omkasting. Locatie: in eigen werkplaats te Werkendam uitgevoerd. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek.

Read more...
Mobiel kotteren

Uitkotteren van oorgaten

Project: uitkotteren en oplassen van oorgaten. De volgende schakel is de conserveerder. Locatie: in eigen werkplaats te Werkendam uitgevoerd. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek.

Read more...

Snijwerkzaamheden op locatie

Project: snijwerkzaamheden uitgevoerd met de uitgeruste Mobile Welding & Maintenance Truck. Locatie: Maasvlakte Rotterdam Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek.

Read more...

Reparatie containerdeuren

Project: reparatie van containerdeuren. Locatie: in eigen werkplaats te Werkendam uitgevoerd. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek.

Read more...

Revisie hoogwerker

Project: revisie van een hoogwerker. Locatie: in eigen werkplaats te Werkendam uitgevoerd. Zowel grote als kleine projecten liggen binnen ons bereik. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek.

Read more...