Kotteren

kotteren

Mantrec beschikt over moderne machines, zodat we met nauwkeurige toleranties kotteren.

Specialist in (mobiel) kotteren

Zoekt u een professionele partner voor kotteren? De specialisten van Mantrec staan voor u klaar. In een machine zitten veel draaiende verbindingen die vaak in contact komen met grond of andere schurende materialen. Hierdoor ontstaat er speling en dit veroorzaakt problemen voor uw machinepark. Hierbij denken we aan tandwielen die versleten zijn, lagers die kapot zijn, uitgesleten gaten, het verbussen of oplassen van gaten. Dit kotteren we vervolgens bij kleine onderdelen op onze freesbank. Bij grote werkstukken zoals shovelbakken, sorteergrijperbakken en uitgesleten giekdelen hebben een mobile kottermachine om weer een passend gat te maken, ook wel verspanen genoemd.

Video afspelen

Recent uitgevoerde projecten

Wie bieden complete maatwerk oplossingen onder 1 dak

Bent u op zoek naar een ervaren dienstverlenend machinebouwbedrijf, las- en constructiebedrijf of CNC draai- en freesbedrijf in Nederland? Bij Mantrec zijn de mogelijkheden oneindig. Uw wensen worden samen met u geïnventariseerd, zodat we een maatwerkplan kunnen opstellen.

Gerelateerde werkzaamheden

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over onze dienstverlening op het gebied van kotteren? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het bereik van kotteren is van rond 62 tot rond 800.
Voor het vlakken geldt hetzelfde bereik.

We hanteren vaste tarieven op regie. Neem contact om de tarieven voor uw project te ontvangen. 

Normaliter, afhankelijk van de klus, kunnen we binnen 5 werkdagen schakelen.
Bij spoed maken we graag uitzonderingen zodat we u snel van dienst kunnen zijn.

Wij bieden oneindige mogelijkheden en kunnen vrijwel alles realiseren. Denk aan kotteren, kotteren op locatie, inlassen en vlakken.