Werkzaamheden

[vc_row css=”.vc_custom_1604568380355{padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2783″ img_size=”758×361″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

WERKZAAMHEDEN

Bij MANTREC Infinite Possibilities zijn, zoals de naam al doet vermoeden, de mogelijkheden oneindig. Wij verrichten een scala aan werkzaamheden, om u zo volledig te ontzorgen. De werkzaamheden Manufacturing, Trading, Engineering & Construction zijn verweven in de naam van ons bedrijf, maar daar blijft het niet bij. Wij keuren en onderhouden bijvoorbeeld ook industriële aanhangers. Daarnaast staan wij ook voor u klaar voor het algehele onderhoud van uw volledige machinepark.

Benieuwd wat er allemaal bij ons mogelijk is? Neem dan contact met ons op.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row wrap_container=”yes” css=”.vc_custom_1603719737528{padding-top: 70px !important;background-color: #f6f6f6 !important;}” el_class=”our-features”][vc_column width=”1/3″ animation_type=”fadeInDown”]

[/vc_column][vc_column width=”1/3″ animation_delay=”500″ animation_type=”fadeInDown”]

TRADING

De Trading bij MANTREC bestaat uit onze webshop, waarop wij een grote variëteit aan machineonderdelen verkopen. Deze onderdelen kunt u gemakkelijk online bestellen en betalen en bij u thuis laten bezorgen. Echter kunt u wanneer u hulp nodig heeft bij de montage van deze onderdelen natuurlijk ook altijd bij ons terecht.
[/vc_column][vc_column width=”1/3″ animation_delay=”1000″ animation_type=”fadeInDown”]

ENGINEERING

Engineering betekent voor ons het volledige proces van productie van machines, hekken of andere maatwerk producten. Wij verzorgen het ontwerp en werken dit na uw goedkeuring ook nog eens volledig naar uw wens uit. Neemt u eens een kijkje tussen onze projecten om te zien welke projecten wij in het verleden al hebben afgerond.
[/vc_column][/vc_row][vc_row wrap_container=”yes” css=”.vc_custom_1599486310688{padding-bottom: 50px !important;background-color: #f6f6f6 !important;}” el_class=”our-features”][vc_column width=”1/3″ animation_delay=”1500″ animation_type=”fadeInUp”]

CONSTRUCTION

Construction houdt bij MANTREC het in elkaar zetten van machines in. Denk hierbij onder andere aan het laswerk, zetten en snijden van vele materialen waaronder aluminium, staal en rvs.
[/vc_column][vc_column width=”1/3″ animation_delay=”2000″ animation_type=”fadeInUp”]

MAINTENANCE

Onderhoud & reparaties aan allerlei machines of andere producten. Het onderhoud van uw machines is van groot belang voor de levensduur. Met onderhoud van MANTREC gaan uw machines vele malen langer mee.
[/vc_column][vc_column width=”1/3″ animation_delay=”2500″ animation_type=”fadeInUp”]

AANHANGER KEURING & ONDERHOUD

Verder kunt u bij ons ook terecht voor de keuring en onderhoud van uw aanhangers. MANTREC is partner van IndustriëleAanhangers.nl en hebben mede hierdoor de bevoegdheid om uw aanhangers te voorzien van het VA-keurmerk.
[/vc_column][/vc_row]