Staal frezen

Staal frezen – Specialist in CNC frezen

Staal frezen is een bewerking waarin Mantrec is gespecialiseerd. Wij voeren zeer diverse werkzaamheden uit op het gebied van staal frezen voor onze opdrachtgevers. Staal is een legering bestaand uit ijzer en koolstof en valt onder de groep metaal. Onze CNC freesmachines staan gereed voor het frezen van uw staal.

De term staal wordt met name gebruikt voor ijzerlegeringen met een zodanig beperkt koolstofgehalte (typisch minder dan 1,9%) of gehalte aan toevoegingen als chroom, dat ze warm vervormd zou kunnen worden. Hierin onderscheidt staal zich van bijvoorbeeld gietijzer, dat een hoger koolstofgehalte heeft. 

Wereldwijd wordt er jaarlijks ongeveer 1800 miljoen ton staal geproduceerd.

Voor kleine of grote series
Mantrec heeft een modern en uitgebreid machinepark. Daarnaast hebben we alles in eigen beheer. We kunnen u dus zowel van dienst zijn voor kleine series of grote series. We hanteren altijd nette tarieven en bieden uitstekende kwaliteit. We bieden bovendien maatwerk en de mogelijkheden bij Mantrec zijn eindeloos. 

Wij voldoen aan de benodigde ervaring, certificeringen en keurmerken. Zo zijn onze medewerkers onder andere VCA gecertificeerd. 

Wij ontwerpen skids altijd op maat, in overleg met de klant, voor het allerbeste resultaat. 


Wat wij zoal kunnen betekenen.

Mantrec is de totale specialist en maakt het onmogelijke, mogelijk. Dit kunnen wij door onze vakkundige medewerkers, jarenlange ervaring en de passie voor het vak en complexe uitdagingen. Wat u dus ook zoekt, wij kunnen het realiseren. Wij bieden maatwerk en doen dit in nauw overleg met de klant.

MANTREC: 

✓  kan alles vakkundig realiseren.
✓  maakt het onmogelijke, mogelijk.
✓  hanteert nette prijzen.
✓  biedt maatwerk in nauw overleg met de klant.
✓  beschikt over de benodigde keurmerken, kennis en certificeringen.

Staal frezen
Staal frezen
Staal frezen
Staal frezen

    Contact opnemen