Mantrec Fijnmetaal

MANTREC

Fijnmetaal

Draaierij. Frezerij. CNC Verspaning. Uniek maatwerk.

MANTREC Fijnmetaal BV gevestigd in Harskamp is een zuster onderneming en verlengstuk van Mantrec infintie posibilities. Door deze samenwerking met elkaar kunnen we u geheel ontzorgen en grotere projecten aan omdat we de bewerking in eigen beheer hebben kunnen we snel schakelen.

In deze onderneming richten we ons op Cnc verspanen de bouw van machine/apparaten ,reparatie werk, assemblage van componenten en maatwerk laswerk. Met onze jarenlang ervaring op deze vakgebieden kunnen wij als gedreven en enthousiaste team u aanvragen professioneel realiseren. Zo hebben een afdeling verspanen hier doen wij cnc draaien en cnc frezen met moderne machines en daarbij horend aansturend cadcam software zodat we snel en complexere werkstukken kunnen programmeren. We bewerken zowel metalen als kunststoffen .in deze afdeling wordt een constante tempratuur aangehouden van 20 graden dit om aan de toleranties te kunnen voldoen.

Ook hebben we een las gedeelte waar staal rvs en aluminium gelast kan worden maatwerk laswerk dit kan een stalen deur zijn machine frame of machine afscherming van machines oplaswerk voor reparatie werk hier denken we aan oplassen van uitgesleten gaten of samenstellingen lassen van verspanende delen.

Ook denken wij graag met u mee over bijvoorbeeld materiaal keuzes ,vormen, door producten te optimaliseren of aanpassen doordat ze makkelijker dus sneller te produceren zijn. Vooral voor series of producten die regelmatig terug komen kan dit u veel kosten besparen. Ook op langer termijn kan u uiteindelijk geld besparen door soms een ander materiaal te kiezen kan de levensduur van u product langer meegaan vooral voor reparatie s kan dit relevant zijn. We gaan voor kwaliteit en perfectie van onze producten daarom adviseren we u graag.

Wilt u graag een compleet project uitbesteden aan een betrouwbare partner met korte lijnen? Neem dan contact met ons op! Wij ontzorgen u geheel met bijvoorbeeld water/laser snijwerk, plaatwerk en oppervlakte behandeling.

Bent u overtuigd van het vakmanschap van MANTREC Fijnmetaal? En bent u opzoek naar een totaaloplossing voor maatwerk met of voor CNC verspaning? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek of een vrijblijvende offerte.

ONZE DIENSTEN

WAAR WIJ VOOR STAAN

MANTREC is een afkorting van onze werkzaamheden, kortom onze basis.

MANUFACTURING

Ons vakbekwame team, dat barst van de ervaring, staat voor uw klaar als het draait om metaalbewerking. Echter blijft het hier dankzij ons multidisciplinaire karakter niet bij. Klik hier om erachter te komen waarvoor u nog meer bij ons terecht kunt!

TRADING

De handel van onze producten wordt door ons zelf verzorgd. Ook hier kunt u dus achterover in uw stoel blijven zitten en ons het werk laten doen.

ENGINEERING

De support engineering is een service die wij u ook kunnen bieden. Waar nodig denken wij intensief met u mee over uw persoonlijke ontwerp.

CONSTRUCTION

Wij bouwen vol passie aan uw metalen constructies, zodat uw wensen werkelijkheid worden. Klik hier om meer te weten te komen over onze mogelijkheden.