Machinebouw bedrijf

Machinebouw bedrijf – van nieuwbouw tot renovatie

Machinebouw bedrijf gezocht? MANTREC is dé partner die u zoekt met jarenlange ervaring. We hebben alles in eigen beheer en kunnen u zo volledig van dienst zijn met korte lijnen en nette prijzen. We bouwen volledige maatwerk nieuwe machines maar kunnen ook van dienst zijn bij renovaties, onderhoud of reparaties van machines. 

Een Machinebouw bedrijf is een bedrijf die gespecialiseerd is in het bouwen van machines en alles wat daarbij komt kijken. We zorgen voor de algemene planning, coördinatie, uitvoering en controle van uw project zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Onze specialisten bouwen met grote zorg en deskundigheid machines volledig op maat naar uw wensen. We bieden machinebouw aan voor diverse branches. 

Alles onder 1 dak
Mantrec heeft alles in eigen beheer en heeft een modern en uitgebreid machinepark. Zo kunnen we u uitgebreid van dienst zijn op het gebied van machinebouw en meer. Bovendien werken we met korte en directe lijnen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd, ervaren en gecertificeerd. Alle expertises komen samen in de oplevering van complete machines. 

Wij voldoen aan de benodigde ervaring, certificeringen en keurmerken. Zo zijn onze medewerkers onder andere VCA gecertificeerd.

Machinebouw bedrijf gezocht? Mantrec is uw complete partner!


Machinebouw bedrijf op maat

Mantrec is een machinebouw bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van complexe maatwerk machines. Van MKB tot grote multinationals, onze opdrachtgevers vertrouwen op onze vakkennis en ervaring. Onze uitdaging is om elk project naar volledige tevredenheid conform planning af te ronden. 

MANTREC: 

✓  kan alles vakkundig realiseren.
✓  maakt het onmogelijke, mogelijk.
✓  hanteert nette prijzen.
✓  biedt maatwerk in nauw overleg met de klant.
✓  beschikt over de benodigde keurmerken, kennis en certificeringen.

Machinebouw bedrijf
dav
Machinebouw bedrijf
IMG-1922
Machinebouw bedrijf

    Contact Opnemen