Machine onderhoud

Dé specialist op het gebied van machine onderhoud & renovatie

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van machine onderhoud, reparatie en renovatie? Mantrec is de ervaren specialist die u zoekt. Mantrec heeft zich sinds lange tijd gespecialiseerd in machinebouw en maakt machines volledig op maat maar biedt ook onderhoud, reparatie en renovaties aan.

Wanneer u zelf niet over de mankracht of expertise beschikt om het onderhoud aan uw machines uit te voeren, is MANTREC dé partner die u zoekt.

Het onderhoud is cruciaal voor de levensduur en beschikbaarheid van uw machines. Goed onderhoud zorgt ervoor dat uw machines flink langer meegaan. Tijdig onderhoud zorgt er bovendien voor dat u niet voor verassingen komt te staan en uw machines volledig stilvallen.


Wat kunnen wij voor u betekenen?

Mantrec is de totale specialist en maakt het onmogelijke, mogelijk. Dit kunnen wij door onze vakkundige medewerkers, jarenlange ervaring en de passie voor het vak en complexe uitdagingen. Wat u dus ook zoekt, wij kunnen het realiseren. Wij bieden maatwerk en doen dit in nauw overleg met de klant.

MANTREC: 

✓  kan alles vakkundig realiseren.
✓  maakt het onmogelijke, mogelijk.
✓  hanteert nette prijzen.
✓  biedt maatwerk in nauw overleg met de klant.
✓  beschikt over de benodigde keurmerken, kennis en certificeringen.
✓  bouwt en onderhoud machines in eigen beheer (van skidbouw tot recyclemachines)

Bereik ons telefonisch op +31 (0) 6 27 83 83 61 of per mail op info@mantrec.com.

Machinebouwbedrijf
PHOTO-2021-03-10-19-46-38
PHOTO-2021-03-10-19-38-17 2
PHOTO-2021-03-10-19-38-18

    Contact opnemen