Homepage

[rev_slider slidertitle=”Homepage Slider” alias=”slider-1″]

Exclusieve producten

ONLINE

Service

Directe hulp bij calamiteiten

De specialismes van MANTREC

Machinebouw

Onze machinebouw staat volledig in het teken van maatwerk. Wij maken en produceren allerlei soorten machines. Hierbij verzorgen wij de machinebouw, maar ook het las- en constructiewerk. Dit is te allen tijde kleinserie maatwerk met een maximum van 100 stuks.

Machineonderdelen

Machineonderdelen nodig? Wij verkopen in onze webshop een grote variëteit aan machineonderdelen. Deze onderdelen kunt u gemakkelijk online bestellen en bij u thuis laten bezorgen. Heeft u hulp nodig bij de montage? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Van ontwerp naar productie

Wij verzorgen het ontwerp en werken dit na uw goedkeuring ook nog eens volledig naar uw wens uit. Onze specialisten realiseren het volledige proces van de productie van machines, hekken of andere maatwerk producten.

Lassen en CNC frezen

Het in elkaar zetten van machines is voor ons bekend terrein. Denk aan het laswerk, zetten en snijden van vele materialen waaronder aluminium, staal en rvs. Met CNC-verspaning leveren we maatwerk dat is afgestemd op uw wensen.

Onderhoud

Onderhoud & reparaties aan allerlei machines of andere producten. Het onderhoud van uw machines is van groot belang voor de levensduur. Met onderhoud van MANTREC gaan uw machines vele malen langer mee.

AANHANGER KEURING & ONDERHOUD

U kunt bij ons terecht voor de keuring en onderhoud van uw aanhangers. MANTREC is partner van IndustriëleAanhangers.nl en hebben mede hierdoor de bevoegdheid om uw aanhangers te voorzien van het VA-keurmerk.

Onlangs afgeronde projecten

KLANTENSERVICE

Hulp nodig?

Voor hulp bij uw aankoop of andere vragen kunt u ons op werkdagen bereiken via telefoon of mail.

VELIG BETALEN

Directe betaling of via factuur

Uw betalingen kunt u direct voldoen of via factuur. Dit alles kan via iDeal, IBAN, Mister Cash of Sofort Banking

ONLINE BESTELLEN

Bestellen doet u eenvoudig online

Onze producten kunt u gemakkelijk online bestellen. Wij verwerken uw order en zorgen ervoor dat hij zo snel mogelijk bij u thuis geleverd wordt.

TRACK & TRACE

Vanaf €12,50

Volg uw bestellingen gemakkelijk via Track & Trace. Kies uit PostNL of DPD als uw bezorgers. Bezorging in Nederland €12,50, Duitsland & België €25,00.

ONZE PRODUCTEN

In onze webshop bestelt u gemakkelijk en snel de hoogste kwaliteit producten voor uw machines. U heeft de keuze om direct te betalen of via factuur. Uw order volgt u gemakkelijk via Track & Trace!

Heeft u een vraag over onze
producten of de installatie hiervan?
Neem dan nu contact met ons op.

You've just added this product to the cart: